2821
2789
عنوان

چیکارکنم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 24 پست
واسه من وقتی دیر شیر میخورد نثلا بیرون بودم اینطور میشد ولی نه حالت عادی  مادرتون چی میگن بدک ...

من سر ۵ دققه پره دوباره

مامانم میگه صبرکن ۵ یا ۶ ماهه شه خوب بتونه بخوره خوب میشه ولی آخه بچم تا اون موقع هلاک شده که

زایمان پیش رو دارم میترسم میشه برای راحتی زایمانم برام یه صلوات بفرستین
عزیزم محبورم دراز کشیده شیر بدم چون نشسته سینه خیلی مستقیم تو دهنشه بیشتر به گلوش میزنه ولی دراز کشی ...

نه دراز نکش 

من نشسته میدم بدن  صاف میگیرم وقتی یک سینه میدم یه سینه باز میزارم که بریزه مدام تو حموم و خالت عادی میدوشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بدوش با شیشه بده، یا اونقدی بدوش که سرعتش کم بشه آخرشو بده میک بزنه، تو سوتینت دستمال بزار کثیف نشی

میدوشم تو شیشه ولی بهم میگن نده دیگه سینتو نمیگیره 

قبل شیردهی هم هرچی میدوشم باز حین مکیدن بچه دوباره رگ میکنه پرفشار میشه پد شیردهی هم میزارم عزیزم رد میگنه همه رو میرسه به لباسام😢😢

اشکال نداره عزیزم ماهم همینطور بودیم...دیگه مادرشدن این چیزارو هم داره...شما تازه زایمان کردی عوارض ...

ممنونم عزیزم امیدوارم زودتر فکش قوی بشه و شیرخوریش زیاد شه

میدوشم تو شیشه ولی بهم میگن نده دیگه سینتو نمیگیره  قبل شیردهی هم هرچی میدوشم باز حین مکیدن بچ ...

به گفته ها گوش نکن حتما میگیره بهتر از اینه که بچت خفه بشه و تو ریه هاش بره... پد رو ولش کن نگه نمیداره، قشنگ دستمال نخی بزرگ چندبار تا کن بزار تو لباست

منم همینطورم بچه م با گریه میخوابه دلم میسوزه خوب وزن نمیگیره چون نفس کم میاره

بچه ی من خداروشکر وزن گیریش خوبه ولی به خاطر اینکه حجم شیر زیاده و هی مجبوره ول کنه هوا میخوره حین شیرخوردن به شدت کولیک داره و دل درده هرقطره ای بگی بهش دادم بی فایده

اینقدر میدوشم که نگو همیشه لباسهام پرشیره حالت عادی از سوتین ولباس رد میشه می چکه روی شلوار ....

منم همینطورم😭

نه دراز نکش  من نشسته میدم بدن  صاف میگیرم وقتی یک سینه میدم یه سینه باز میزارم که بریزه ...

زیر سینه ی دیگت چی میزاری چجوری میزاری بریزه همه جارو کثیف میکنه ک

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز