شیرم خیلی زیاده امشب یه دل سیر گریه کردم بچم یه ماهشه نمیتونه درست بخوره همش میزنه به گلوش امشب کبود شد نفسش گرفت 😢😢همه ی لباسام زیرشیره هرچی هم میدوشم بی فایده ی حین شیردهی ده بار باید از دهن بچه بگیرم سینه رو ک بدوشم فشارش کم شه بچم یه شیرراحت نمیتونه بخوره کسی تجربه ای نداره چیکار میکردین شما
زایمان پیش رو دارم میترسم میشه برای راحتی زایمانم برام یه صلوات بفرستین
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میدوشم تو شیشه ولی بهم میگن نده دیگه سینتو نمیگیره قبل شیردهی هم هرچی میدوشم باز حین مکیدن بچ ...
به گفته ها گوش نکن حتما میگیره بهتر از اینه که بچت خفه بشه و تو ریه هاش بره... پد رو ولش کن نگه نمیداره، قشنگ دستمال نخی بزرگ چندبار تا کن بزار تو لباست
منم همینطورم بچه م با گریه میخوابه دلم میسوزه خوب وزن نمیگیره چون نفس کم میاره
بچه ی من خداروشکر وزن گیریش خوبه ولی به خاطر اینکه حجم شیر زیاده و هی مجبوره ول کنه هوا میخوره حین شیرخوردن به شدت کولیک داره و دل درده هرقطره ای بگی بهش دادم بی فایده
زایمان پیش رو دارم میترسم میشه برای راحتی زایمانم برام یه صلوات بفرستین