2777
2789
عنوان

فرزند دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 63 پست

استارتر جان شما ینی انقدر وضع مالیت خوبه که به فرزند سوم فکر میکنی؟با این وضع اقتصادی که پیاز شده ده تومن😐کار نیست اب نیست هوا الوده است 

واقعا دیگه نسل جدید نمیتونه مثل شما ها خونه و ماشین بخره پراید پنجاه تومنه ولی حقوق ها...

بازم به من ربطی نداره من فقط خواستم یاداوری کنم که ی وقت خدای نکرده به خاطر خودخواهی خودتون هم به اون فرزند جدید هم اون دوتا فرزند های دیگت ظلم نکنی 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

فقط و فقط ای وی اف کن، من سر سومی تو مقدماته رزیمه دختر بودم دکتر گفت ۶ ماه بگیر اقدام‌کن من سه ماه از رزیمم گذشته بود ناخواسته باردار شدم، اما سفت و سخت رژیم بودیم، اصلااااا اطمینان نکن فقط ای وی اف

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍
 من اگه پسر نداشتم برا پسردار شدن هم اقدام میکردم ولی خدایش دختر برا پدر و مادرو حتی برادراش یه ...

عزیزم من نمیخوام دخالت کنم که بگین به تو چه و فلان .

کامنت خودته هرچی دوست داری میتونی بنویسی.

ولی خب این بنده خدا از دختر نداشتنش ناراحته درست نیست شما هم نمک بپاشی رو زخمش بگی بی دختری یعنی یه کمبود بزرگ

دلم میگه پاشو بریم بیرون قدم بزنیم.باسَنَم زمینو چنگ میزنه میگه نه تروخدااا نریم 😑
به حرف مردم اهمیت نده،، من دختر دارم دومی پسره،، امشب یه بنده خدایی میگفت کاش دختر میشد واسه دخترت ب ...

حالا دختر هم میشد میگفت ای کاش دخترت بردار دار میشد همیشه ی زر مفتی باید بزنن بعضی ها

ببین چرخه ی استرس آوریه.

مثلا اگه دختردار بشی و دخترت هیچوقت دختردار نشه همیشه دلت پیش تنهایی دخترته.همینطور ابن اتفاق برای دختر دخترت هم میفته.یه دلواپسی ادامه دار .....

ادم تنهایی خودشو میتونه تحمل کنه ولی تنهایی دخترشو نمیتونه.

ضمنا همه ی دخترها خوب نیستن.

چجوری با این وضع کشور جرات میکنید به بچه دوم و سوم فکر میکنید؟

فقط به خاطر حرف مردم؟

یا به خاطر اینکه همدم بشن و عصای پیری؟

همدم زن و شوهر فقط خودشونن بچه میره واسه خودش 

من عاشق دخترم وقتی بهم گفتن بچه پسره داشتم دق میکردم ولی الان هرجوری حساب میکنم خدا دوسم داشته بهم پسر داده با صدتا دختر هم عوضش نمیکنم

دیگه هم تا وضع همین باشه بچه نمیارم اینده بچه باید تامین باشه چه دختر چه پسر برای خدمت به ما تربیت نمیشن ماها مسولیم در قبالشون نه اونا

اخه بچه دختر وپسرش دست خداست ،ای وی اف که هزینه بالایی داره ،یکی از فامیلای ما شش شکم به هوای پسر زا ...

عزیزم اگه وضعیته مالیت جوریه که ۱۰-۱۲ تومنه ای وی اف برات زیاده کلا قیده بچه ی سومو بزن

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍