دو تا پسر دارم،همه میگن دختر نداری انگار هیچکسی رو نداری میترسم باردار شم ولی دوباره پسر بشه در ضمن با کمر درد شدیدی که دارم از حاملگی میترسم مامانایی که دو یا سه تا پسر دارن ودختر ندارن نظر تون چیه
به حرف مردم توجه نکن ک خودشون برات میبرن و میدوزن😔
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
به نظرم بیخیال شو .همین دوتا رو بزرگ کن .ایشالا دوتا عروس خوب میگیری.درسته دخترت نمیشن اما شاید جای دخترو بگیرن.خالم دختر زابود ۶بار زایمان کرد همه دختر. ششمین بار که زایید دوقلو دختر شدن.دیگه کرکره رو کشید پایین.۷تا دختر
من اگه پسر نداشتم برا پسردار شدن هم اقدام میکردم ولی خدایش دختر برا پدر و مادرو حتی برادراش یه مادر حساب میشه. مادرم قبل بارداری برام دعا میکرد میگفت الهی بی دختر نباشی .خودم هم به رابطه خودم با پدر و مادر و برادر و خواهرم فکر میکنم حس میکنم بی دختری یعنی کمبود یه چیز بزرگ