2777
2789
عنوان

فرزند دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 63 پست
بله می دونم کلا دسته خداس ما سه ماه مو به مو رژیم گرفتیم، از لبنیاتو و ترشی و شست وشوی سرکه گرفته تا ...

آره عزیزم اول حکمت خدا 

اولین روش ای وی اف

دومین روش میشه تغذیه و اینا 

خدا کارش بی حکمت نیس 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
ممنون عزیزم😍😍 الهییییی.. واقعا عید اصلی زمان به دنیا اومدن نینیامون هستش .. انشالله همه بچه ها رو ...

ایشالا دوست عزیزم 😘

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دوتا پسر دارم خیلی ها دلم و شکستن 

اول خواست وحکمت خدا بوده بعدشم  هم دختر بد و ناجور داریم هم پسر 

من خیلی دلم دختر میخواست  ولی به یه دلیل خوشحالم که  ندارم 

اونم از چیزی که تجربه کردم میگم من تک دختر هستم و پدر و مادر حسابی روم حساسن ولی زندگی خوبی ندارم وقتی پدر و مادرم متوجه مشکل م میشن یه غمی میشینه تو چشمشون که دلم  آتیش میگیره دختر داشتن خیلی سخته انگار گوشت بدنت زیر دندون مردمه  و همیشه براش دلواپسی ولی پسر بزرگ بشه میره دنبال زندگیش و خیالت  راح ته چون مرد شده و تو این جامعه آسیب پذیر نیست 

عزیزم من نمیخوام دخالت کنم که بگین به تو چه و فلان . کامنت خودته هرچی دوست داری میتونی بنویسی. ولی ...

خب عزیزم منظور منم اینه که به نظرم اقدام کن. نه اینکه نمک رو زخمش بپاشم .من چند تا دختر ندارم که منت سرش گذاشته باشم خدا از بخشش بهم هر دو جنس رو بخشیده که تو راهن .ولی اولش که گفتن دوتاشون پسرن تو فکر این بودم که بعد اینا فکر دختر باشم همین .وگرنه دیدم پسر یکی به دو تا دختر دیگری هزار بار می ارزه ... 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌