2777
2789
عنوان

فرزند دختر

798 بازدید | 63 پست

دو تا پسر دارم،همه میگن دختر نداری انگار هیچکسی رو نداری میترسم باردار شم ولی دوباره پسر بشه در ضمن با کمر درد شدیدی که دارم از حاملگی میترسم مامانایی که دو یا سه تا پسر دارن ودختر ندارن نظر تون چیه

اگه پسر نداشتی میگفتن اجاقت کوره 

به حرف مردم توجه نکن ک خودشون برات میبرن و میدوزن😔

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای وی اف کن 

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

من عاااااشق دخترم 

ولی این حرفا همه مزخرفه الان اگه پسر هم نداشتی باز ی چرت و پرت دیگه ای میگفتن 

همه چیز به این بستگی داره که فرزندت رو چطور تربیت کنی شما پسر هات رو خوب بار بیار شما رو میدارن رو ی چشماشون 

ای بابا بر عکس مایببن😀

عزیزم برای باردار شدن حتما دکتر بدید تغذیه کمک میکنه 

من خودم زایمان کنم ایشالا برای بعدی تعیین جنسیت پسر میزم

کلا برای دختر زایی باید دو سه ماه همش لبنیات سردی بخورید و خیلی چیزا دیگه که بهتون گفته میشه

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

به نظرم بیخیال شو .همین دوتا رو بزرگ کن .ایشالا دوتا عروس خوب میگیری.درسته دخترت نمیشن اما شاید جای  دخترو بگیرن.خالم دختر زابود ۶بار زایمان کرد همه دختر. ششمین بار که زایید دوقلو دختر شدن.دیگه کرکره رو کشید پایین.۷تا دختر

من اگه پسر نداشتم برا پسردار شدن هم اقدام میکردم ولی خدایش دختر برا پدر و مادرو حتی برادراش یه مادر حساب میشه. مادرم قبل بارداری برام دعا میکرد میگفت الهی بی دختر نباشی .خودم هم به رابطه خودم با پدر و مادر و برادر و خواهرم فکر میکنم حس میکنم بی دختری یعنی کمبود یه چیز بزرگ 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌