___موکوشله___ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 2327 عنوان کسایی که معتاد کنارشون داشتن 🤔🤔🤔😁 718 بازدید | 64 پست اگه کسی معتاد باشه و یکم ماه نکشه چاق میشه یا لاغر ؟ 😂🤔🤔🤔 دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔 1398/01/02 | 02:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
___موکوشله___ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 2327 *یک ماه دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
___موکوشله___ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 2327 ترک کنه درجا چاق میشه نه بابا ! من فکر می کردم باید لاغر شه که بلاخره سخته دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
___موکوشله___ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 2327 😁😁 نخند مشارکت کن 😂 دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
انامانی عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 4141 نه بابا ! من فکر می کردم باید لاغر شه که بلاخره سخته نه عزیرم دختر خالم مرکز ترک داره همشون بعد ترک چاق میشن 😘واسم صلوات بفرستید😘
___موکوشله___ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 2327 چاق 😅 چهارشونه سفید 😂 یکی هست می گه ترک کردم و می گن چاق تر شده ولی مگه ترک الکیه اخه و به این راحتی دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
___موکوشله___ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 2327 نه عزیرم دختر خالم مرکز ترک داره همشون بعد ترک چاق میشن موقتا یا دائمی؟ دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
___موکوشله___ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 2327 بلد نیستم 😁😁 😂😂😂 مردی ؟ فکر کردم زنی ، می خواستم بگم ممنون از تشریف فرماییت دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
_nilay عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 99446 😂 یکی هست می گه ترک کردم و می گن چاق تر شده ولی مگه ترک الکیه اخه و به این راحتی بستگی ب موادش دارهچی مصرف میکرده؟ تریاک باشه آره راس میگه nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...
كتوني عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 1207 هيچ تركي يك ماهه نميشه،بعدم ماه هاي اول لاغر ميشن وقتي كاملا پاك شدن و ادم شدن و ...كم كم پر تَر ميشن خداي مهربونم شكر🌹دوستت دارم خدا جونم
انامانی عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 4141 موقتا یا دائمی؟ دائمی دیگه کلا از رورای معتادیشون چاق تر میشنو شاداب تر کاملا معلومه اگه راست بگه 😘واسم صلوات بفرستید😘