2777
2789
عنوان

کسایی که معتاد کنارشون داشتن 🤔🤔🤔😁

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 64 پست

[QUOTE=85151342]دقیق نمیدونم باید بپرسم ازش  ولی عرق کردن نشونه خماریه [/QUOT

بپرس تو خوابم این بنده خدا میلرزع و عرق می‌کنه شدید انگار پارچ آب روش ریختی 

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
اره دقیقا همینو می گم مگه الکیه یکی بعد این همه سال یه دفعه اونم توی خونه ترک کنه ؟ 😳😳

بعید ک نیس ولی سخته و عذاب آور 

همه ک برا ترک کمپ نمیرن

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعید ک نیس ولی سخته و عذاب آور  همه ک برا ترک کمپ نمیرن

اره غیرممکن نیست ولی خیلی سخته 

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
خیلی مراکز ترک اعتیاد ک میرن متادون میدن 

متادون هم اعتیاد آوره بعدا اگه معتاد شن بهش میشه قوز بالا قوز

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
[QUOTE=85151342]دقیق نمیدونم باید بپرسم ازش  ولی عرق کردن نشونه خماریه [/QUOT بپرس تو خوابم ای ...

احتمالا تو ترکه یعنی تازه داره ترک میکنه چون دقیقا همینجورط میشن 

خیس عرق میشنو میلرزن 

بدن داره ری اکشن نشون میده

😘واسم صلوات بفرستید😘
چیکارت؟ 

یکی از آشناهای دورمونه خیلی وقته ندیدمش ولی همه می دونستن معتاده ، یه سری جریان پیش اومده بود می گفتن انگار چاق تر شده و رو اومده و ادعا داره یه مدته نکشیده ، من باورم نکردم برای همین تاپیک زدم

یکی از آشناهای دورمونه خیلی وقته ندیدمش ولی همه می دونستن معتاده ، یه سری جریان پیش اومده بود می گفت ...

متادونو اول با دوز بالا میدن و کمکم بدون اینکه بفهمن دوزشو پایین و پایین و پایین تر میارن تا بدن عادت کنه 

بعدش 

یه حورایی میشه دارو نما 

گولشون میزنن و از بهشون میدن اونام فک میکنن متادونه 

م

😘واسم صلوات بفرستید😘
متادونو اول با دوز بالا میدن و کمکم بدون اینکه بفهمن دوزشو پایین و پایین و پایین تر میارن تا بدن عاد ...

چه جالب 

ممنون عزیزم ❤️

چی وا  دیگه دیگه  ترک بده راحت شه

وای چنین چیزی درست نیس

الان حتی کمپم اشتباس

کلاسای انجمن معتادین خیلی کمک کنند‌ و روحیه بخشه واسشون

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

احتمالا تو ترکه یعنی تازه داره ترک میکنه چون دقیقا همینجورط میشن  خیس عرق میشنو میلرزن  ...

فکر نکنم تو ترک باشه...به نظرتون احتمالا به خاطر مصرف ترامادول اینجوری نیست؟؟؟

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....