دخترپاییز۹۸ مدیر عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 1272 عنوان در چه حالین ؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 127 پست فردا شب عیده هااااااااکی خوشحاله کی نیست نظرتون در مورد سال جدید چیه بنظرتون اوضاع بهتر میشه یا بدتر ؟؟؟؟؟ 1397/12/29 | 03:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avaaajon عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 913 آخه واقعا چرا؟ کاش میدونستم باهم مشکلی نداریم کلا.نمازخونه به خودمم میرسم ولی باز پیش میاد الان ... من اولین بار ک میبینم ازش همچین چیزی رو من فکرم رفته جای دیگه میگم توخونه تنها بوده نشسته ب فیلم دیدن تنهاییی🤔
mamariiiib عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 3408 نه بی شوخی من ۱۵ روز پیش یه سری خونه تکونیمو تکمیل کردم بازم یکم بهم ریخته فقط میخواممرتبش کنم😬😬م ... اره عجول بودي😃من ي هفته س شروع كردم امروز گردگيري اساسي و خرده ريزا مونده بود ك فشرده تمومش كردم به نام قدرت مطلق الله
تفریق عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 6026 ایشالله حالا چرا خوشحال نیستی توی جمله نمیشه گفت عزیز.بخاطرخانواده بی ادب وبی محبتم☺بیخیال... یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
masijan عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1099 من اولین بار ک میبینم ازش همچین چیزی رو من فکرم رفته جای دیگه میگم توخونه تنها بوده نشسته ب فیلم دید ... چند وقته ازدواج کردید؟ اللهم عجل لولیک الفرج♥️نذر ظهور صلوات🌹🌹🌹
دخترپاییز۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 1272 من خوشحالم.حال دلم خوبه بعداز 2سال خونمو تر و تمیز کردم برق میزنه بیشتر حس خوبم بخاطر اینه مثل خودمی حال بعد تمیزی خوبه منم مثلا وقتی حموم رو میشورم هی میرم نگاهش میکنم تمیزیشو میبینم کیف میکنم
avaaajon عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 913 عزیزم با خودت نکن اینکارو که من کردم و هیچ فایده ای نداشت من دفعه آخر که همین دوسه هفته پیش بود فهم ... شماچطوری میفهمی ک فیلم دیده؟؟
mamanmehnia عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 1298 خدا نكنه عزيزم فقط دعام كن 😞 انشاالله به خوشی و سلامتی نی نی تو بگیری بغلت این روزا رو فراموش کنی اما همه مردا همینن همه چی و حاضر و آماده میخوان من خودم تو بارداری ماه آخر جارو میزدم بعد آقا نشسته بود رو مبل کلش بازی میکرد به خودش زحمت نمی داد پا شو بلند کنه😐😐😐
masijan عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1099 هر دفعه یجور شد که فهمیدم.دوبار درحال دیدنیه بار از روی لینک یه بارم رفته بودم بیرون اومدم شک کردم بعد دستی زدم بهش اونم قبول کرد که دیده اللهم عجل لولیک الفرج♥️نذر ظهور صلوات🌹🌹🌹
دخترپاییز۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 1272 الان رو تخت دراز كشيدم باردارم و دكتر استراحت داده شبي. شوهرم كه از فوتبال اومد كلي سر صدا كر ... الهی بگردم دختر چرا حالتو نمیفهمه بعضی مردها همینن بهشونم بگی میگن پس زنهای مردم چیکار میکنن شوهر من توی بچه داری زیادی بهم سخت میگیره
avaaajon عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 913 چند وقته ازدواج کردید؟ یکسال ودوماه خونه خودمونیم دوسالم توعقدبودیم
خدابامنههه عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 329 اره عجول بودي😃 من ي هفته س شروع كردم امروز گردگيري اساسي و خرده ريزا مونده بود ك فشرده تمومش كردم خسته نباشی انشاالله سال خوبی داشته باشین😘💋 میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین😘😍
masijan عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1099 من با یه مشاور صحبت کردم چند روز پیش بهم گفت کلا بیخیالش بشونه گوشیشو بگرد نه حساس باش روی این موضوعگفت حساسیتت باعث ولع بیشترش میشهو فقط خودتو اذیت میکنیولی من نمیتونم هضم کنم اصلا اللهم عجل لولیک الفرج♥️نذر ظهور صلوات🌹🌹🌹
دخترپاییز۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 1272 در حال غمباد به سر میبرم چرا گلم ایشالله همیشه در حال خوشی باد باشی
mamariiiib عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 3408 خسته نباشی انشاالله سال خوبی داشته باشین😘💋 ممنون عزيزم شمام همينطور😙😙 به نام قدرت مطلق الله