2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که چون دو دفعه اول در حال دیدن متوجه شدم متاسفانه به روش اورده شد دفعه اول قبحش برامون خیلی زیاد بود و دومم همینطور 

ولی دفعه های بعدی یجوری شد

به نظرم نباید قبحش بریزه الانم ناراحتم چرا دفع آخر مچشو گرفتم

آخه میدونی من این قضیه برام خیلی سنگینه

ولی مشاور به من گفت نباید به روش بیاری

اللهم عجل لولیک الفرج♥️نذر ظهور صلوات🌹🌹🌹
من با یه مشاور صحبت کردم چند روز پیش بهم گفت کلا بیخیالش بشو نه گوشیشو بگرد نه حساس باش روی این موض ...

من میگم نشسته نگاه کرده یاباید خود ارض ایی کرده باشه یا تمایل ب س کس داشته باشه ولی ریلکس اومد خوابید نمیشه ک اون همه فیلم ونشسته نگاه کرده بعدمیل جنسی نداشته باشه

من داغوووووونم الان توسابقه گوشی شوهرم دیدم بعدازظهر ک من نبودم فیلی  س ک سی نگاه کرده نمیدونم ...

من اوایل چقدر حرس میخوردم ولی الان دیگه برام مهم نیست البته گوشبش از این داغونهاست نمیتونه ببینه 

من خریدامو کردم کارام مونده تازه انقد خسته هم بودم حالا گفتم جاروبرقی و چیدن هفت سینو کلی کارای دیگه ...

عزیزم خسته نباشی 

من خیلی خونه تکونی نداشتم چون بچه دارم همش دستمال به دستم 

خریدم نکردم پولش نبوده فعلا 

هفت سینم نچیدم اخه خونه نیستیم میریم شهرستان خونه مامانم

منم اصلا نمیتونم هضمش کنم فقط دلم میخواد اتیشش بزنم

خودتو اذیت نکن

من که خیلی اذیت شدم و فایده ابم نداشته

کلی قول و قسم و عذرخواهی بعد چند ماه بعد دوباره ...‌

البته ان شاالله همسرت دیگه سراغش نره

خودتو اذیت نکن من که خیلی اذیت شدم و فایده ابم نداشته کلی قول و قسم و عذرخواهی بعد چند ماه بعد دوب ...

من برام خیلی سواله واقعا چرا مگه ما براشون کم میزاریم از توی فیلم چی در میاد براشون.شما شوهرت بعددیدنش میل ج نسی داره یا نه

من برام خیلی سواله واقعا چرا مگه ما براشون کم میزاریم از توی فیلم چی در میاد براشون.شما شوهرت بعددید ...

این دفعه آخر بچه گذاشتم پیشش رفتم خرید اومدم 

دیدم بی دلیل و تحریکی یطوریه

شکم برد و گوشیشو نگاه کردم که همه چیزو پاک کرده بود

بعد فرداش بهش دستی زدم که لینکشو دیدم تو گوشیت اونم اول انکار کرد ولی من انقدر مطمئن تکرار کردم که فبول کرد و عذرخواهی و...