2777
2789

الان رو تخت دراز كشيدم 

باردارم و دكتر استراحت داده شبي. شوهرم كه از فوتبال اومد كلي سر صدا كرد كه چرا خونه كثيفه چرا خواهرتو مادرت تميز نكردن يعني نيومدن تميز كنن يه ساعتي گفت و من سكوت كردم اخر گفتم وظيفه هيچ كس نيست كه خونه منو تميز كنه گفت پس كور بسو خودت تميز كن بعدم رفت خابيد تا الان هم گرد گيري كردم هم جارو كشيدم همه كار كردم خونم نسبتا تميز شده همراه كار كردن تا الان اشك ريختم دلم نمياد نفرينش كنم يه بار كردم بدجور چوبشو خورد از اون نفرين خودمم خيلي اذيت دم بخاطر وابستگيم بهش 

فقط گفتم حي علي خير العمل 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز مث كوزت ب اندازه كوزت كار كردم از بدن درد نميتونم بخوابم😩😫

خب یدونه قرص مسکن بخور درد کشیدن خیلی بده ضرر داره

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
الان رو تخت دراز كشيدم  باردارم و دكتر استراحت داده شبي. شوهرم كه از فوتبال اومد كلي سر صدا كر ...

آخی عزیزم

کارا مهم نیست مراقب خودتو نی نی باش

اللهم عجل لولیک الفرج♥️نذر ظهور صلوات🌹🌹🌹