2777
2789

اتو زدم تو برق اتو كشي كنم يهو فيوض پريد حالا هرچي ميزنم بالا درست نميشه يعني برقا نمياد چيكار كنم😭

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داغوووووونم الان توسابقه گوشی شوهرم دیدم بعدازظهر ک من نبودم فیلی  س ک سی نگاه کرده نمیدونم ...

وااای نگو

چرا مردا تا وقت گیر میارن اینکارو میکنن؟

اللهم عجل لولیک الفرج♥️نذر ظهور صلوات🌹🌹🌹
اینو موافقم  من اگرم خوشحالی باشه واسه اینه که میتونم برم شهرستان خانواده مو ببینم  ولگر ...

من اونم ندارم😐😐😐 فقط یکم دلم خوشه شوهرم یه هفته از عیدو پیشمه  همین 

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین😘😍
آخی عزیزم کارا مهم نیست مراقب خودتو نی نی باش

خسته شدم  

از نق زدن بيزارم از اينكه لطف كسي بشه وظيفه بدم مياد 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
پستتو خوندم اشکام سرازیر شد😭😭😔😔

خدا نكنه عزيزم فقط دعام كن 😞

من در حال سحری خوردن 😬

به به قبول باشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
😂😂كارام ساعت١١ تموم شد ولي خريد خونه مونده ك فردا برم😫

من خریدامو کردم کارام مونده تازه انقد خسته هم بودم حالا گفتم جاروبرقی و چیدن هفت سینو کلی کارای دیگه بمونه فردا مثلا دلخوشی دادم ب خودم شب راحت بخوابم😂😂😂

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین😘😍
خسته شدم   از نق زدن بيزارم از اينكه لطف كسي بشه وظيفه بدم مياد

حق داری عزیزم

ناراحت شدم برات😔

بگو خودت که کمک نمیکنی کارگر بگیر برام

اللهم عجل لولیک الفرج♥️نذر ظهور صلوات🌹🌹🌹
من در حال سحری خوردن 😬

واسم دعا كن😢