2777
2789

اتو زدم تو برق اتو كشي كنم يهو فيوض پريد حالا هرچي ميزنم بالا درست نميشه يعني برقا نمياد چيكار كنم😭

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داغوووووونم الان توسابقه گوشی شوهرم دیدم بعدازظهر ک من نبودم فیلی  س ک سی نگاه کرده نمیدونم ...

وااای نگو

چرا مردا تا وقت گیر میارن اینکارو میکنن؟

اللهم عجل لولیک الفرج♥️نذر ظهور صلوات🌹🌹🌹
اینو موافقم  من اگرم خوشحالی باشه واسه اینه که میتونم برم شهرستان خانواده مو ببینم  ولگر ...

من اونم ندارم😐😐😐 فقط یکم دلم خوشه شوهرم یه هفته از عیدو پیشمه  همین 

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین😘😍
آخی عزیزم کارا مهم نیست مراقب خودتو نی نی باش

خسته شدم  

از نق زدن بيزارم از اينكه لطف كسي بشه وظيفه بدم مياد 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
پستتو خوندم اشکام سرازیر شد😭😭😔😔

خدا نكنه عزيزم فقط دعام كن 😞

من در حال سحری خوردن 😬

به به قبول باشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
😂😂كارام ساعت١١ تموم شد ولي خريد خونه مونده ك فردا برم😫

من خریدامو کردم کارام مونده تازه انقد خسته هم بودم حالا گفتم جاروبرقی و چیدن هفت سینو کلی کارای دیگه بمونه فردا مثلا دلخوشی دادم ب خودم شب راحت بخوابم😂😂😂

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین😘😍
خسته شدم   از نق زدن بيزارم از اينكه لطف كسي بشه وظيفه بدم مياد

حق داری عزیزم

ناراحت شدم برات😔

بگو خودت که کمک نمیکنی کارگر بگیر برام

اللهم عجل لولیک الفرج♥️نذر ظهور صلوات🌹🌹🌹
من در حال سحری خوردن 😬

واسم دعا كن😢