2777
2789
به نظر من بهت بگه نه بهتر از اینه که یه عمر به خودت بگی کاش بهش میگفتم من یه مدت عاشق یه نفر بودم خی ...

من یه بار چون ازش هیچی ندیدم با کس دیگه ازدواج کردم ولی خوشبخت نشدم و تو دوره عقد جدا شدم. قبل عقدم این آقا (عشق اولم) حتی با من صمیمی هم نبود.

حالا عشق اولم سر یه اتفاق کاری به سمت من اومد و صمیمی شدیم باهم و ارتباطاتمون خیلی بیشتر شده و بهم میگه من تو رو قبلا میدیدم ولی فکر نمیکردم اینجوری باشی و همش تعریف میکنه ازم... ولی میترسم از دستش بدم برای دومین بار...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یه بار چون ازش هیچی ندیدم با کس دیگه ازدواج کردم ولی خوشبخت نشدم و تو دوره عقد جدا شدم. قبل عقدم ...

ببین من یه چیزی رو مطمئنم تا ازت چراغ سبز ببینه ولی هیچی رو به وضوح بهش نگی اونم هیچی نمیگه چون یه جورایی مطمئنه شما رو داره دو تا راه داری ۱. کم محلی کنی تا فکر کنه داره از دستت میده به رو بیاره ۲. واضح ازش بپرسی مثلا بگی نظر مردا راجع به  دختری که تو عقد جدا شده چیه آیا شما حاضری با دختری مثل من ازدواج کنی اینجوری تقریبا از جوابش متوجه رفتارش میشی 

از چه نظر؟

ببین هر اتفاقی ممکنه بیوفته یا  بد پست میزنه یا قبولت میکنه یا چرند میگه تا فقط دلتو نشکنه ( تو خیلی خوبی اما .... ) چنین چیزی 

سعی کن از پسش بر بیای هیچی مهم تر از خودت نیست میدونم ازش بت ساختی 

اعتراف راه اخره بعد اون دیگه واقعا همچی مشخص میشه سعی کن کنار بیای 

گفتن اینکه ای کاش نگفته بودم مال کسیه که عاشق نیست 

منظورم فقط خودتی حواست به خودت باشه 

ولکن بابا خودت باش 
ببین من یه چیزی رو مطمئنم تا ازت چراغ سبز ببینه ولی هیچی رو به وضوح بهش نگی اونم هیچی نمیگه چون یه ج ...

وقتی نمیبینمش دلم میخواد از جا کنده شه واسه همین هروقت میگه همو ببینیم من نمیتونم مقاومت و کم محلی کنم. دارم تمرین میکنم که تا بهم پیام نده بهش پیام ندم.

در مورد طلاقم. یه بار ازش پرسیدم به نظرت اگه کسی از من خوشش بیاد ممکنه خونوادش نذارن؟ گفت اصلا چنین چیزی مگه منطقیه! بعدشم چنین خونواده ای به نظرت میشه باهاشون زندگی کرد؟

یه بارم پرسیدم ممکنه همسر آیندم بهم سرکوفت بزنه گفت همه میدونن روال و فرهنگ ازدواج تو ایران غلطه و اشتباه پیش میاد

ببین هر اتفاقی ممکنه بیوفته یا  بد پست میزنه یا قبولت میکنه یا چرند میگه تا فقط دلتو نشکنه ( تو ...

ممنون از راهنمایی هات... فعلا که من تازه طلاق گرفتم ورابطه ام با این آقا هم جدیده .... یه کم صبر کنم ببینم چیزی میگه یا نه. بعدش باید به اعتراف جدی تر فکر کنم

ممنون از راهنمایی هات... فعلا که من تازه طلاق گرفتم ورابطه ام با این آقا هم جدیده .... یه کم صبر کنم ...

خواهش میکنم اره صبر کن اون دیگه راه اخره 

اگه نظر منو بخوای چیزی رو تو دلت نگه ندار حتی اگه پست بزنه 

حسرت وحشتناک تر از این حرفاست 

ولکن بابا خودت باش 
خواهش میکنم اره صبر کن اون دیگه راه اخره  اگه نظر منو بخوای چیزی رو تو دلت نگه ندار حتی اگه پس ...

یعنی مستقیم بهش بگم دوستت دارم؟ 

من تا همین الآنشم خیلی غیرمستقیم بهش ابرا علاقه کردم، اینقدر عمیق و عاشقانه تو چشماش نگاه میکنم وقتایی که بامنه و مثلا بهش میگم صدات چقدر قشنگه. چشات چه قدر قشنگن... تو چه قدر جذابی... با مزه ای... تو بهترینی.... و ...

تنها کاری که نکردم اینه که فقط مستقیم بهش نگفتم دوستت دارم...

دوست داشتنش خیلی برام شیرینه. آرزویی جز وصالش ندارم. فقط کنارم باشه برام کافیه

😢😢خدایاهمه عاشقاروبهم برسون 

یاداولین وآخرین باری که عاشق شدم افتادم 

ولی حیف بهم نرسیدیم 😢😢

هنوزم وقتی میبینمش دلم میلرزه یخ میکنم دست وپاموگم میکنم 😏😏

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁

من پذیرفتم شکست عشق را

من پذیرفتم که عشق افسانه است

این دل دردآشنا دیوانه است

میروم از رفتن من شاد باش

از عذاب دیدنم آزادباش

گرچه تو تنهاتر از من میشوی 

آرزو دارم ولی عاشق شوی

آرزو دارم بفهمی دردرا

تلخی برخوردهای سرد را

من پذیرفتم شکست عشق را من پذیرفتم که عشق افسانه است این دل دردآشنا دیوانه است میروم از رفتن من شا ...

آی من میخوندم اینو آی میخوندم😭😭

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
من حتی لحن حرف زدم و حتی مدل نوشتنم عین اون شده. حالا بماند که چقدر از نظر فکری متحول شدم

من از نظر فکری شبیه اون شدم😐😄کلا ذهن و اهدافم باهاش هماهنگ شده😄

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
یعنی مستقیم بهش بگم دوستت دارم؟  من تا همین الآنشم خیلی غیرمستقیم بهش ابرا علاقه کردم، اینقدر ...

اینا که غیر مستقیم نیست کاملا مستقیمه دیگه چی میخوای بگی اون دیگه تورو الان کاملا داشته حساب میکنه دیگه باید سیاست داشته باشی تا اگه اونم میخواد و قصد بازی نداره زود ابراز کنه والا تموم کردن این رابطه هر چه زودتر به نفعته