2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پس توام با کلمات بازی کن و اول اینجوری سعی کن بدستش بیاری معلومه پیشش احترام داری  من تجربه عا ...

افرین دقیقا همینه

ادم کم کم شبیه عشقش میشه 

من خودم این مدلی شدم😄😑

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
ارتباط چشمی مستقیم احترام گذاشتن بهش  نشون دادن اینکه به خودت احترام میزاری جلو اون  حاض ...

بعضی از اینا رو امتحان کردم. مثلا هربار میبینمش خیلی عمیق نگاهش میکنم با لبخند...

از نظر کاری خیلی ازش تعریف میکنم و میگم تو الگوی منی. تو توی این کار توی استانمون بهترینی. من مطمئنم به بهترین جاها میرسی و ...

سعی میکنم به خودم برسم و جلوش اعتماد به نفس داشته باشم.

فقط اون خیلی زبون باز و حاضر جوابه که من نیستم اصلا...

به اعتراف فکر میکنی ؟ 

آره بهش فکر میکنم.

به اینکه توی تولدش یا تاریخ اولین باری که دیدمش... یه ألبوم براش درست کنم و تمام عکسایی که نزدیک 5 ساله ازش دارم رو توش بذارم. منتها میترسم. میترسم بگه نه و آسیب ببینم.

ولی خب غیرمستقیم همش دارم بهش چراغ سبز نشون میدم

اره میشه اگه طرفت رمال نباشه،،،من قبل از ازدواجم باهمسرم باپسرعموم همدیگه رومیخواستیم بابام اجازه نداد ازدواج کردم با یه غریبه اوایل خیلی بیش از حد دوستش داشتم بعد کم کم عشقم کم میشد تا اینکه متوجه شدم خانوادش دعامیگیرن  از یه دعا نویس خواستم واسم دعاشون روباطل کردو یه دعا برام نوشت از اون به بعد همسرم واقعا انگار فرشتس اینقدر تغییر کرد،،حتی همون خانوادشخیلی اذیتم کردن الان دارن جبران میکنن

نازنین زهراعشق یه دونه مامان😍

ببین ی چیزی بگم مردها خیلی باهوش تر از این حرف هان و مخصوصا اینکه زود میفهمن دختر چراغ سبز نشون میده پس تا الان تو بهش آمار دادی صبر کن بکش کنار جذاب کن بازی رو یهو سردشو اون بیاد جلو

آره بهش فکر میکنم. به اینکه توی تولدش یا تاریخ اولین باری که دیدمش... یه ألبوم براش درست کنم و تمام ...

به نظر من بهت بگه نه بهتر از اینه که یه عمر به خودت بگی کاش بهش میگفتم من یه مدت عاشق یه نفر بودم خیلی بهم ابراز علاقه میکرد ولی هیچ وقت حرفی از ازدواج یا حتی دوستی یا هیچی بهم نزد بعدش من ازدواج کردم با یه نرد عالی که همه ی دورو بریام عاشقش بودن خداروشکر خوشبختم ولی هنوز هم یه چیزی ته مغزم بهم میگه کاش یه حرفی زده بودم تا حداقل میدونستم احساس واقعیش نسبت به من چی بود امیدوارم متوجه شده باشی منظورم چیه میخوام بگم اگه بعدا حتی خوشبخت هم بشی همش فکر میکنی اگه بهش میگفتی شاید ...‌

ببین ی چیزی بگم مردها خیلی باهوش تر از این حرف هان و مخصوصا اینکه زود میفهمن دختر چراغ سبز نشون میده ...

چه جالب. باشه همین کارو میکنم. ببینم اگه من بهش میام ندم، اون میده!! و به یادم هست!