جیلاسکو مدیر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 550 عنوان بدبیاری | مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 21 پست خانم ها واسه شما هم اتفاق افتاده که هی پشت سرهم بدبیاری بیارین؟ خدایا خودت راه درست رو بهم نشون بده. 1397/12/28 | 11:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tooty عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 3204 اخیرا من یه گناهی کردم ممکنه مال این باشه؟ خانواده خودم که از دستم راضی ان ولی خونه مادرشوهرمم ... با خانواده شوهر مشکل دارید؟
جیلاسکو مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 550 شما وضعت مثل منه منم دو بار تصادف که داشتم پشت سر بوده تقریبا به فاصله سه ماه باورش سخته الان خوبین؟ تو تصادف ضربه بدی خوردین؟ خدایا خودت راه درست رو بهم نشون بده.
الی۹۷ عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 495 اخیرا من یه گناهی کردم ممکنه مال این باشه؟ خانواده خودم که از دستم راضی ان ولی خونه مادرشوهرمم ... ازهرگناهی که دانسته وندانسته انجام دادید توبه کنیدوسعی کن گناه نکنی واگه دلی شکوندی بدست بیاروتصمیم به خوندن نمازاول وقت بگیرقول میدم مشکلتون برطرف بشه ایشال
جیلاسکو مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 550 با خانواده شوهر مشکل دارید؟ نه اصلا اتفاقا چون تو یه ساختمان هستیم با هم خوبیم تو راه پله ها همو میبینیم حرف میزنیم ولی داخل خونه نمیرم چون برادرشوهرم طلاق گرفته پسرش تو خونه مادرشوهرمه و با پسر من نمیسازن خیلی دعوا میکنن منم نمیرم که اعصاب کسی و خودم خرد نشه خدایا خودت راه درست رو بهم نشون بده.
جیلاسکو مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 550 ازهرگناهی که دانسته وندانسته انجام دادید توبه کنیدوسعی کن گناه نکنی واگه دلی شکوندی بدست بیاروتصمیم ... ممنون دوستم نظر دادین😍 خدایا خودت راه درست رو بهم نشون بده.
tooty عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 3204 الان خوبین؟ تو تصادف ضربه بدی خوردین؟ الان خوبم تصادف اول بله چند جا دچار شکستگی شدم اما تصادف دوم نه چیزیم نشد
جیلاسکو مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 550 الان خوبم تصادف اول بله چند جا دچار شکستگی شدم اما تصادف دوم نه چیزیم نشد بازم خداروشکر الان خوبین بقول حرفی که همه به ما میگن به شما هم میگم خسارت مالی بهتر از جانی. خدایا خودت راه درست رو بهم نشون بده.