خواهرم ازم بزرگتره منم که کوچیکترم ازدواج کردم باهم دیگه خیلی جوریم ولی میدونم وقتی میبینه هرکی که از خودش کوچیکتره ازدواج کرده و خونه زندگی داره غصه میخوره همین الان داره گریه میکنه میگه چرامن نه مگه چی کم دارم واقعا هم چیزی کم نداره از تحصیلات بگیر تا قیافه اخلاق و منش واقعا نمیدونم چیکارکنم هرختم و دعایی که بگید انجام داده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم درکت میکنم منم تاپیک قبلیمو بخون در همین مورد هست متاسفانه منم خواهر بزرگترم ازواج نکرده با وجود اینکه شرایط خوبی داره ،، میتونم بپرسم چند سالشه خواهرت
بچه ها من از واسطه ازدواج شدن ضربه خوردم خيلي ناراحتم كردن دلمو شكوندن حتي براي عروسيشون دعوت نكردن اما توصيه ميكنم معرفي كنيد اگه دختر و پسر خوب تو خانواده يا آشناهاتون هست
چقدر باهاش حرف میزنم بهش میگم منو نگاکن چی عایدم شد اینقدر ازمسکلات بهش میگم ولی بازم میگه شماها هرکدوم زندگی خودتونو دارید آخرش من میمونم و خودم از یه جهتی حقم داره تنهایی سخته