2777
2789

خواهرم ازم بزرگتره منم که کوچیکترم ازدواج کردم باهم دیگه خیلی جوریم ولی میدونم وقتی میبینه هرکی که از خودش کوچیکتره ازدواج کرده و خونه زندگی داره غصه میخوره همین الان داره گریه میکنه میگه چرامن نه مگه چی کم دارم واقعا هم چیزی کم نداره از تحصیلات بگیر تا قیافه اخلاق و منش واقعا نمیدونم چیکارکنم هرختم و دعایی که بگید انجام داده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم درکت میکنم منم تاپیک قبلیمو بخون در همین مورد هست متاسفانه منم خواهر بزرگترم ازواج نکرده با وجود اینکه شرایط خوبی داره ،، میتونم بپرسم چند سالشه خواهرت

عشقم فقط پسر کوچولوم   

خواهرتون چند سالشه؟؟؟؟؟؟

مگه ازدواج کردن شکستن یک رکورد بزرگه که براش داره افسوس میخوره ،،،مطمعنن ایشون هم نیمه گم شده خودشو پیدا میکنه .

بهشون بگید ازدواج کردن هنر نیست ،درست انتخاب کردن و زندگی کردن هنره...

اوایل ازدواجم کارش به خودزنی رسیده بود از درد دوریم ولی خیلی بهش دوباره نزدیک کردم خودمو بخدا حتی شوهرم الان بهش حسودی میکنه منم بینشون گیرکردم 

منم دلم شوهر میخاد اما جور نمیشه.بگو تو تنها نیستی غصه نخور.منم همه کار کردم و هنوز مجردم

خواهش میکنم اینطوری نگید ،،،

هر چیزئ به موقع خودش اتفاق می افته 

اخه مجرد موندن اینقدر وحشتناک نیست که استرس داشته باشی عزیزم 

چقدر باهاش حرف میزنم بهش میگم منو نگاکن چی عایدم شد اینقدر ازمسکلات بهش میگم ولی بازم میگه شماها هرکدوم زندگی خودتونو دارید آخرش من میمونم و خودم از یه جهتی حقم داره تنهایی سخته