2777
2789
عنوان

یارانه و سبدکالای یک تومنی

522 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها ب نظرتون این یک میلیون ک قراره بیستم ب ازای هرنفر خرید کرد...یارانه چی؟اگ اینوخریدکنیم یارانه دیگ نمیدن؟؟یکی توضبح بده جریانو...اگ قرارباشه یارانه ندن این چ فایده داره اجاره خونم و بایارانه میدم

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

اگ این یتومنه باشه و یارانه هم درکنارش باشه خوبه امااگ یارانه روبخان حذف کنن اصلاخوشحال کننده نیس😏😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یارانه جداست اینم جداست اینو به همه میدن نگران نباش میدن یارانه رو

ان شاءالله بدن منو کلا غصه گرفته بخدا خداکنه یارانه نقدی و بدن

واای بخدا با این ۱ تومن هیچی نمیشه از صبح تو سایت همه راجبش دارن میگن چیزی نیست که

عزیزم منم میدونم ارزش چندانی نداره..ولی لااقل ازهیچی ک بهتره..فقط ترسم اینه نقدیوقطع کنن اونوقت اجاره خونموازکجابدم😔

عزیزم منم میدونم ارزش چندانی نداره..ولی لااقل ازهیچی ک بهتره..فقط ترسم اینه نقدیوقطع کنن اونوقت اجار ...

چقداجاره میدی مگه

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
مطمعنی اخه همش میگن اعتبارکالابرگ ب عنوان یارانه

نه عزیزم یارانه سر جاشه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀