2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم شماها بگید چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره مجردی ی زمانی داره دیگه.نمیشه خودمونو  گول بزنیم ک متاهل شدن دردسر داره پس مجردبمونم.بالاخره ی ارامشی تو ازدواج هس ک تو هیچی نیس.منم میدونم ازدواج مشکلاتشو داره اما واقعا دلم شوهر میخاد یکنواختی هم خستته کنندس

چقدر باهاش حرف میزنم بهش میگم منو نگاکن چی عایدم شد اینقدر ازمسکلات بهش میگم ولی بازم میگه شماها هرک ...

عزیزم ان شاالله خداوند یک همسر خوب و مناسب سر راهشون قرار بده و به خواسته دلشون برسون 

بهشون بگید حسرت نداشتن شوهر رو نداشته باشن ،

شاغل بود الان مدتیه نمیره از اینورم هرکی میبینتش چه فامیل چه غریبه بهش میگه چرا ازدواج نمیکنی.یه عروس داریم که خانوادش یه جوری خوشحالی میکنن از این موضوع که نگو

دركت ميكنم اسي غم خواهر خيلي سخته

من الان ٣٢ سالمه هزارو يك برنامه واسه اينده م دارم

خواهرم تو همين سن مطلقه شد اد  

ايكاش مام مثل شما بوديم 

خواهرت هنوز خيلي شانس براي يه ازدواج خوب داره

خدا جونم مواظبش باش، میدونی که همه ی زندگیمه.

ولی نباید از هول حلیم افتاد تو دیگ باید انتخاب درست کرد خیلی از خانما که سی رو رد میکنن از ترس تنهایی انتخاب بدی دارن برای ازدواج

خدایا به خاطر فرشته های پاکی که بهم هدیه دادی شکرت👨‍👩‍👦‍👦🤰
بالاخره مجردی ی زمانی داره دیگه.نمیشه خودمونو  گول بزنیم ک متاهل شدن دردسر داره پس مجردبمونم.با ...

هر مرحله از زندگی انسان هیجان و شور خودشو داره ،اما انتخاب مناسب مهمه .

خیلی از خانمها فقط بخاطر اینکه ازدواج کنن جواب مثبت میدن ،با این کارشون مشکلات جدید رو تجربه میکنن. 

ان شاالله خداوند بهترین رو براتون فراهم کنه گلم 

ان شالله .نمیدونید چی میگم آب شدنشو باچشام میبینم وقتی بهم میگه همه ازدواج کردن دوسه تا بچه دارن دارن من هیچ چقدر جگرم میسوزه حالا خوبه فکرکنم اگه شوهزم خودشم خواهراش مجرد نبودن درکم نمیکرد اونا که بدترن به حدی رسیدن که زندگی برادرشونو داشتن هراب میکردن درحدی که شوهرم به علاقشون شک کرد میگفت غیرعادیه

ولي اين زمونه ديگه ٣١ سال سن زيادي نيست براي مجرد بودن

بهش روحيه بده

تشويقش كن به خودش برسه اينهمه كار دختراي امروزي ميكنن سر شكلشونو عوض ميكنن جذاب ميشن هم روحيه شون بهتر ميشه هم تو روابطشون تاثير مثبت ميزاره

من اگه برميشتم عقب مجرديم خيلي كارا ميكردم

هر چي ام انكار كنيم تهش واسه ازدواج خانوما ظاهر خيلي تاثير داره

خدا جونم مواظبش باش، میدونی که همه ی زندگیمه.