2789
عنوان

دعوای دم عیدی

713 بازدید | 34 پست

خیلی سعی مبکنم دعوام نشه با شوهرم  الان ک اومد ی کارت بهم داد ۵۰۰  گفتم کمه گفت ندارم گفتم چیکار کنم اینو گفت برو بچر منم گفتم ننت بره بچره  کارتو ازم گرفت گفت کوفت بهت نمیدم بعدم کلی حرف بارم کرد  هر چیم میگفتم دیشب بچه تب داشته من تا صبح بیدار بودم  میگفت نمردی ک 

حالم از عید و دم عید بهم میخوره 

همش باعث دعوا و کدورته😷😷

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی ۵۰۰ برای خودت و بچت ؟؟ خوب ببین اگر واقعا نداره یع حرفی هست و اینجا شما مقصری حرفت بد بود اگرم داره و نمیده راه شما درست نیست 

ببخشیدا ولی چرا انقدر زود بچه دار میشید 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

واقعا نداره؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

این عید همیشه این مشکلاتو داره دم عیدی بجای شادی همه چیو به کام خودتون زهر میکنین    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

ننت بچر زشته اسى دعوا دارين خانواده ها رو قاطى نكنين 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
یعنی ۵۰۰ برای خودت و بچت ؟؟ خوب ببین اگر واقعا نداره یع حرفی هست و اینجا شما مقصری حرفت بد بود اگرم ...

۵۰۰ برا خودم ۵۰۰ برا بچه داده ولی با ۵۰۰ برا خودم چی بخرم