2789
عنوان

دعوای دم عیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 34 پست
آخي عزيييييزم ايشالله به سلامتي به بچه اول، شير خودت رو ميدي؟ طعم شير الان كه بارداري عوض نشده؟

اره گف تا5ماه میتونم شیر بدم... میخوره فعلا

❤️برای سلامتی مادرم میشه صلوات بفرستین❤️
اره گف تا5ماه میتونم شیر بدم... میخوره فعلا

من هم خيلي دوس دارم فاصله سني بچه هام كم باشه. الان پسرم ٣ماهشه، تو فكر اين هستم كه ١سالش شد اقدام كنم براي بارداري

فقط نگران شير هستم، كه اگه تا 5ماه هم بشه شير بدي عاليه ديگه.. 

روزهاي سختي داري، ولي يه كه كه از آب و گل دربيان، ديگه خودشون باهم بازي ميكنن.. خيلي مباركت باشه عزيزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هم خيلي دوس دارم فاصله سني بچه هام كم باشه. الان پسرم ٣ماهشه، تو فكر اين هستم كه ١سالش شد اقدام ك ...

اگه ب خودت برسی تا 5ماه میتونی شیر بدی مجاز هست اما اگ نمیرسی 2ماه نهایتش... اره من دخترم 1سالو نیم بشه بعدی دنیا میاد شیرم ب اندازه ی کافی میخوره و غذاخور شده نگرانی براش ندارم فقط بخاطر حالت تهوع ناراحتم... بعد اون اساسی جلوگیری میکنم و بعد از دوسال سختی ب خودم میرسم دیگه جوش اینکه بچه دوم کی بیارم و اندامم بد بشه رو نمیخورم 

اگه ب خودت برسی تا 5ماه میتونی شیر بدی مجاز هست اما اگ نمیرسی 2ماه نهایتش... اره من دخترم 1سالو نیم ...

من الان يه جورايي رژيم دارم.. برنج و نون رو تا حد امكان كم كردم، تو ٣ماه ٧كيلو كم كردم.. همه ميگن شير ميدي رژيم نگير، ولي دوس دارم زود لاغر شم

ميخوام به وزن قبل بارداري برسم

دومي رو باردار شدم هم بايد تحت نظر متخصص تغذيه باشم، تا به بچه ها ظلم نشه

آره ديگه حالا كه داري زحمت ميكشي، يه دفعه باهم بزرگشون ميكني.. ايشالله اين بچه هم پسر ميشه كه ديگه يه داداشي هم داشته باشه

من الان يه جورايي رژيم دارم.. برنج و نون رو تا حد امكان كم كردم، تو ٣ماه ٧كيلو كم كردم.. همه مي ...

ان شاء الله ممنون شماهم ب خواسته هات برسی