2789
عنوان

دعوای دم عیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 34 پست

وای ماهم بحثمونه البته چیزی بهم نگفتیم اما هرموقع شوهرم ظرف میشوره و خونه رو تمیز میکنه دیگه باد داره با من 😐😐😐حرف نمیزنه.... کاش میتونستم کارامو انجام بدم ک منتش رو سرم نبا‌شه خیلی اعصابم خورده اخه یه بچه 11ماه دارم و دوماه باردار هستم شدیدا حالت تهوع دارم نمیتونم کاری کنم میگم کارگر میگه ن خودم هستم اما اینطوری میشه اخرش

❤️برای سلامتی مادرم میشه صلوات بفرستین❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید ببینی از کجا میخری ما مشهد میشینیم تفاوت قیمتا خیلی زیاده من معمولا میدونم از کجاها بگیرم بعدم اصلا دم عید خرید نمیکنم اولای پاییز برای عید خرید میکنم رو مد هم نمیرم بخرم که زود دمده بشه

نمیدونم  ن فک‌کنم نداره

خب وقتی نداره بهش اصرار نکن چیکار کنه دیگه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
۵۰۰ برا خودم ۵۰۰ برا بچه داده ولی با ۵۰۰ برا خودم چی بخرم 

خب برا بچت و کمتر بردار

برا خودتو بیشتر

خودت مدیریت کن دیگه

با ۱ تومن خیلی کارامیشه کرد

با درامد ها و خرج های الان کم نداده بنده خدا

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
۵۰۰ برا خودم ۵۰۰ برا بچه داده ولی با ۵۰۰ برا خودم چی بخرم 

عزيزم توقعت خيلي بالاست

من با شوهرم رفتم خريد كنم، ديدم قيمت ها بالاست، واقعا درست نيست شب عيدي انقدر مانتو گرون بخرم

گفتم ارديبهشت ميام خريد ميكنم

سال قبل عيد هم خريد نكردم، از مانتو ها خوشم نيومد، پولشو ازش گرفتم

امسال هم باردار بودم، يه مانتو سايز بزرگ تر گرفتم، كه عيد قابل پوشيدن نيست

اين هارو گفتم، كه بگم تازه لباس نو نخريدم، كه بگم اونو ميپوشم

شوهرم خداروشكر شغلش آزاده و دستمون به دهنمون ميرسه

ولي خودم قيمت هارو ديدم ، با بچه كوچيك هم سختم بود تو شلوغي خيابون ها دنبال لباس بگردم، گفتم الان خريد نميكنم..

واقعا ٥٠٠تومن الان كمه، چيزي كه واجب تره رو بگير.. نميشه باهاش سرتا پا خريد كني

وای ماهم بحثمونه البته چیزی بهم نگفتیم اما هرموقع شوهرم ظرف میشوره و خونه رو تمیز میکنه دیگه باد دار ...

آخي عزيييييزم ايشالله به سلامتي

به بچه اول، شير خودت رو ميدي؟ طعم شير الان كه بارداري عوض نشده؟