2777
2789

وای منم سه روزه سرم شریییید درد میکنه کاش میمردم دیگ از ۹ سالگی درد میکشم داغون شدم بخدا 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
وای منم سه روزه سرم شریییید درد میکنه کاش میمردم دیگ از ۹ سالگی درد میکشم داغون شدم بخدا 

میگرن داری؟خیییلی بده من الان یک ماه شده دیگه حس میکنم مغزم هنگ کرده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واس منم ده ساله درگیرشم اما خوب میشه بعضی مدتا اما ایندفعه یک ماه طول کشیده :-(

میگرن داری؟خیییلی بده من الان یک ماه شده دیگه حس میکنم مغزم هنگ کرده 

اره من از بچگی میگرن عصبی دارم هرسال شدید تر لز سال قبل بخدا دیگ کشش ندارم 

بدترین درده خدا بدادمون برسه فقط

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
واس منم ده ساله درگیرشم اما خوب میشه بعضی مدتا اما ایندفعه یک ماه طول کشیده :-(

من ۱۶ ساله گرفتار این‌دردم

واقعا بدترین درده شماهم حس گیجی و فراموشی میگیرین؟

اره من چشمام تار میشه کنترلمو کلا از دست میدم 

چ داروهایی میخوری, عزیزمممم همدردیم وافعا

من ی مدت والپروات سدیم خوردم اما قطعش کردم دیگ داروی خاصی نخوردم فقط مسکن مسکن مسکن 

کبد و معده من داغون شده دیگ 

بیشتر از درد کشندش همین حس بد حس گیجی حس فراموشی اینا اذیتم میگنه 

اره واقعا سخته مثلا کمر درد داشته باشه آدم کنترلشو از دست نمیده ولی من سرم ک درد بگیره هیچ کاری نمیتونم بکنم 

من ی مدت والپروات سدیم خوردم اما قطعش کردم دیگ داروی خاصی نخوردم فقط مسکن مسکن مسکن  کبد و معد ...

من ی مدت سیبیلیوم میخوردم خوب شده بودم بعد قطع کردم  دوباره شروع شده, واقعا از کارو زندگی میفته ادم, شما چکار میکنین واقعا من ک دیگه تحملم داره تموم میشه

اره واقعا سخته مثلا کمر درد داشته باشه آدم کنترلشو از دست نمیده ولی من سرم ک درد بگیره هیچ کاری نمیت ...

الان دوباره دوروزه سیبیلیوم رو شروع کردم اگه دوباره خوب شدم حتما بهت پیام میدم تو هم بگیری بخوری که خوب شی