2777
2789
منم میگرن دارم وقتی سرم درد میگیره هوشیاریم کم میشه، یه سری شبکار بودم اینجوری شدم یه سوتی دادم خیلی ...

واااای هن دیگه ادم عملکرد مغزش انگار مختل میشه منم همینجورم, مسکن اثر نمکنه چه مسکنی میخورین

واااای هن دیگه ادم عملکرد مغزش انگار مختل میشه منم همینجورم, مسکن اثر نمکنه چه مسکنی میخورین

نوافن یا ژلوفن

میدونم خیلی عوارض دارن ولی هیچ راه دیگه ای ندارم😕

من چون شیفت هستم و برنامه خوابم منظم نیست سردردام زیاد میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان دوباره دوروزه سیبیلیوم رو شروع کردم اگه دوباره خوب شدم حتما بهت پیام میدم تو هم بگیری بخوری که ...

مرسی عزیزم انشاالله که زود خوب شین من کارم ب بیمارستان کشید تازه اومدم انگار آمپولارو به سنگ زدن هیچ اثر نکرد 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
مرسی عزیزم انشاالله که زود خوب شین من کارم ب بیمارستان کشید تازه اومدم انگار آمپولارو به سنگ زدن هیچ ...

واااای, چقد بد, من ک فعلا دارم تخمل میکنم سرمم محکم بستم امیدوارم توهم زود خوب شی

من ی مدت سیبیلیوم میخوردم خوب شده بودم بعد قطع کردم دوباره شروع شده, واقعا از کارو زندگی میفته ادم, ...

سپیده جان سلام
درمورد سیلنیوم که نوشتی تو تایپیک مصرف میکردی ،روزی چند عدد میخوردی ؟موقع درد بود یا مصرف مداوم؟ادامه دادی ندادی؟من برام آوردن از خارج نمیدونم چطور مصرف کنم  میگرنی شدید هم هستم لطفا راهنمایم کن ممنون