2777
2789
عنوان

قرص جلو گیری اچ دی

363 بازدید | 19 پست

دوستان وقتی اچ دی رو میخورم حالت تهوع میگیرم کسل میشم همش حس میکنم سیرم و یه چیزی سر دلمه کلا سیستن بدنم بهم میریزه چیکار کنم ب نظرتون

تو لاتاریِ زندگیِ منی  

اچ دی همین حالتو داره عوض کن قرصتو

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهرم چطور

رو چه حساب آخه سرخود قرص ميخوري شما اگه مشكل خاص و زمينه ايي نداري همون ال دي روكين يا مارولين براتون عاليه مگه اينكه قرص هارو درست بخورين ولي لك بيني بين سيكل داشته باشين كه بهتون هاي دوز يعني اچ دي بگن بخورين 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
رو چه حساب آخه سرخود قرص ميخوري شما اگه مشكل خاص و زمينه ايي نداري همون ال دي روكين يا مارلون براتون ...

اخه اوژانسی فقط در سال دو بار میشه خورد

تو لاتاریِ زندگیِ منی  
چیزی مد نظر داری؟

این چیزا رو نمیشه من نظر بدم.ولی حداقل ال دی متعادل تره اچ دی قویه.یا سیپروتون یا یاسمین .با متخصص مشورت کن یا ماما

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

این چیزا رو نمیشه من نظر بدم.ولی حداقل ال دی متعادل تره اچ دی قویه.یا سیپروتون یا یاسمین .با متخصص م ...

شما چ روشی رو انتخاب کردین؟ببخشید ک میپرسم

تو لاتاریِ زندگیِ منی  
اخه اوژانسی فقط در سال دو بار میشه خورد

همه چي رو قاطي نكن عزيزم اورژانسي يه قرص ديگه است اگر در دسترس نباشه ميگن بجاش قرص ضد بارداري ال دي يا اچ دي بخورين 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

ال دی اورژانسی نیست.برا مواقع اورژانسی روش مصرفش فرق داره.