خانوما من تا حالا خیلی گزارش نمیزدم فقط برای چند تا کاربر مرد و اگه خود کاربر میخواست تاپیکش گزارش بخوره .تاپیکهای سرکاری رو هم که خود نینی یار خواسته گزارش نزنیم تا بمونه و دست طرف رو بشه . ولی امشب حجم وسیعی از توهین و فحش و تهمت رو توی سایت دیدم که باعث شدتصمیم بگیرم از این به بعد برای بی ادب ها حتما گزارش بزنم . لطفا شما هم برای بی ادبی و بددهنی گزارش بزنین تا این کاربرا حذف بشن بالاخره این ادم بددهن ممکنه یه روزم به ما توهین کنه و برای سایت هم بهتره که نباشه و حذف بشه .
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
عزیزم فحشاش که این تاپیک نیس یه تاپیک دیگه فحش کشید به اول و آخر و مرده و زنده یه بنده بخدا ولشم نم ...
چرا الکی میگی من بودم اشتباه متوجه شدم بعدش توهین کرد بعدش گفتم باشه ببخشید و..تمومنمیکرد ده بار گفتم بسلامت بای چرا یک طرفه قضا ت میکنید منی مستی رو اشتباه متوجه شدم اول اونتوهین کرد بعدم عصبی شدمتوهین کردم اره راست میگید مشکل از منه از همتونمعذرت میخوام بارداری پر خطری دارم استرس دارمهمش بابت توهینام معذرت میخوام از همتون
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
عزیزمن شما اولش بدون اینکه منظور اون خانومو بفهمی فحش بد دادی، بعد توجیهت کردن که اشتباه فهمیدی بازم ...
ببخشید من منظورشو نفهمیدم ولی اون میتونست بگه که منظور من ب طعنه بود..اون کتوهین کرد منمتوهین کردم ببخشید رفتارم درست نبود ولی ایشونم کوتاه نیومد ادمو هی عصبی میکرد خودشو دوستاش...من از همتونمعذرت میخوام شرایط بدی دارم و کسی کنارم ندارم ارداریمپر خطرو استرسه دست خودم نبود از همتون معذرت میخوام
چرا الکی میگی من بودم اشتباه متوجه شدم بعدش توهین کرد بعدش گفتم باشه ببخشید و..تمومنمیکرد ده بار گ ...
منم تو دوران بارداریم خیییلی حساس بودم فقط فحش نمیدادم قشنگ مینشستم گریه میکردم فرقیم نمیکرد کجام حق توهین نداشتی ولی مقصر اصلیم نیستی اونای دیگم حرفای بد زدن ان شالله زایمانت بسلامتی انجام شه قلبت اروووم
از همتونمعذرت خواهی کردممیشه بس کنید لطفا...شرایط خوبی ندارمعصبی شدمخودتون تو زندگی تا حالا عصبی نشدین تا حالا دعوا نکردین تا حالا مجبور نشدین دفاع کنید از خودتون جرا همش قضاوت میکنید منفقط جرمم اینه کاشتباه پیامو خوندمو متوجه شدم خودش کمپیام داد چونمنکاربر جدیدمو کسی رو ندارم اون خانم همه رفیقشن حقه ک ناحق حرف بزنیدده بار گفتم معذرت میخوام میشه بس کنید...
منم تو دوران بارداریم خیییلی حساس بودم فقط فحش نمیدادم قشنگ مینشستم گریه میکردم فرقیم نمیکرد کجام حق ...
مقصر اصلی نیستم فقط ی پیام رو اشتباه فهمیدم حتی ی کاربر دیگه بهش گفت اینخانم اشتباه متوجه شده میگه غلط کرده ...همیشه همینه جون اونا دوستاش توی نی نی سایت هستن سریع بر علیه منتایپک میززننو قضاوت میکنن ده بار گفتم معذرت میخوامولی انگار نانگار همه خدا شدن اینجا تصمیم میگیرن و قضاوت میکنن
انشالله که بخاطر تغییرات هورمونی هست و شما شخصیتت قشنگ تر ازین حرفا باشه بسلامتی بچتو بدنیا بیاری س ...
دنیا دوروز تو تایپکاون خانم ده بار گفتم بسلامت بای من تایمک زدم با دوستاش ریختن سرم بس نمیکنن الانماینتایپکو زدن سریع منو بد کنن...ولی هیجکس جای مننیست شرایط منو نداره پس حق نداره قضاوت کنه میتونست ب ارومی بگه خانم شما اشتباه متوجه شدی من ب طعته گفتم ن ب جدیت همین...ولی خودشو دوستاش پشت سر همپیام میدادن و تایپکزدم اومدن اونجا و شروع کردت توهین کردن کارای خودشونو نمیگن چونکاربر قریمی هستن و باهم دوستن هوای همو دارن...
ب همون اندازه ای ک من مقصرم اونممقصره منمیسپارم بخدا خدا خودش جواب میده ایناشکارو ک اینقدر اینا امشب اذیتم کردنو باعص شدن اینقدر عصبی بشم...از همتونمعذرت میخوام دیگه همنی نی سایت نمیام ...شما خوبید شما همتون توی بهشت جاتونه تا حالا هیجوقت بحث نکردین همینخانمی ک تایپک زد تا حالا با کسی بد حرف نزده؟ تا حالا بحث نکرده؟ تا حالا ناراحت نشده از اینکه بد قضاوت بشه؟ مشکلی نیست زمین گرده ی روزی هم شما شرایط زندگیتون بد میشه و طاقت فرسا بعد ببینم اروم با طرف برخورد میکنید...خوشحالمکتوی این تایپیک همه مثبت هستن همه تا حالا کار اشتباهی نکردن همه تو زندگیاشون عاقلانه رفتار میکنن اونی کبد بود منبودم ...حق باشماست ....باز هم معذرت میخوام از همه خانم های نی نی سایت خدانگهدارتون