2777
2789
عنوان

گزارش زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 61 پست
عزیزم فحشاش که این تاپیک نیس یه تاپیک دیگه فحش کشید به اول و آخر و مرده و زنده یه بنده بخدا ولشم نم ...

چرا الکی میگی من بودم اشتباه متوجه شدم بعدش توهین کرد بعدش گفتم باشه ببخشید و..‌تموم‌نمیکرد ده بار گفتم بسلامت بای چرا یک طرفه قضا ت میکنید من‌ی مستی رو اشتباه متوجه شدم اول اون‌توهین کرد بعدم عصبی شدم‌توهین کردم اره راست میگید مشکل از منه از همتون‌معذرت میخوام بارداری پر خطری دارم استرس دارم‌همش بابت توهینام معذرت میخوام از همتون

چرا الکی میگی من بودم اشتباه متوجه شدم بعدش توهین کرد بعدش گفتم باشه ببخشید و..‌تموم‌نمیکرد ده بار گ ...

عزیزمن شما اولش بدون اینکه منظور اون خانومو بفهمی فحش بد دادی، بعد توجیهت کردن که اشتباه فهمیدی بازم فحش دادی، بازم فحش فحش فحش

بابا بد فهمیدی یه معذرت خواهی میکردی و تموم

چرا انقد فحشای زشت دادی الکی اخه

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزمن شما اولش بدون اینکه منظور اون خانومو بفهمی فحش بد دادی، بعد توجیهت کردن که اشتباه فهمیدی بازم ...

ببخشید من منظورشو نفهمیدم ولی اون میتونست بگه که منظور من ب طعنه بود..‌اون ک‌توهین کرد منم‌توهین کردم ببخشید رفتارم درست نبود ولی ایشونم کوتاه نیومد ادمو هی عصبی میکرد خودشو دوستاش...من از همتون‌معذرت میخوام شرایط بدی دارم و کسی کنارم ندارم ارداریم‌پر خطرو استرسه دست خودم نبود از همتون معذرت میخوام

ببخشید من منظورشو نفهمیدم ولی اون میتونست بگه که منظور من ب طعنه بود..‌اون ک‌توهین کرد منم‌توهین کرد ...

انشالله که بخاطر تغییرات هورمونی هست و شما شخصیتت قشنگ تر ازین حرفا باشه

بسلامتی بچتو بدنیا بیاری سخت نگیر دنیا دو روزه

چرا الکی میگی من بودم اشتباه متوجه شدم بعدش توهین کرد بعدش گفتم باشه ببخشید و..‌تموم‌نمیکرد ده بار گ ...

منم تو دوران بارداریم خیییلی حساس بودم فقط فحش نمیدادم قشنگ مینشستم گریه میکردم فرقیم نمیکرد کجام حق توهین نداشتی ولی مقصر اصلیم نیستی اونای دیگم حرفای بد زدن ان شالله زایمانت بسلامتی انجام شه قلبت اروووم 

در خموشی های من فریاد هاست  
[QUOTE=84764304]https://www.ninisite.com/discussion/topic/2584693/شوهرم-رفت?page=12[/QUOTE وااااا ...

از همتون‌معذرت خواهی کردم‌میشه بس کنید لطفا...شرایط خوبی ندارم‌عصبی شدم‌خودتون تو زندگی تا حالا عصبی نشدین تا حالا دعوا نکردین تا حالا مجبور نشدین دفاع کنید از خودتون جرا همش قضاوت میکنید من‌فقط جرمم اینه ک‌اشتباه پیامو خوندمو متوجه شدم خودش کم‌پیام داد چون‌من‌کاربر جدیدمو کسی رو ندارم اون خانم همه رفیقشن حقه ک ناحق حرف بزنیدده بار گفتم معذرت میخوام میشه بس کنید...

منم تو دوران بارداریم خیییلی حساس بودم فقط فحش نمیدادم قشنگ مینشستم گریه میکردم فرقیم نمیکرد کجام حق ...

مقصر اصلی نیستم فقط ی پیام رو اشتباه فهمیدم حتی ی کاربر دیگه بهش گفت این‌خانم اشتباه متوجه شده میگه غلط کرده ...همیشه همینه جون اونا دوستاش توی نی نی سایت هستن سریع بر علیه من‌تایپک میززننو قضاوت میکنن ده بار گفتم معذرت میخوام‌ولی انگار ن‌انگار همه خدا شدن اینجا تصمیم میگیرن و قضاوت میکنن

از همتون‌معذرت خواهی کردم‌میشه بس کنید لطفا...شرایط خوبی ندارم‌عصبی شدم‌خودتون تو زندگی تا حالا عصبی ...

نمیخاد معذرت خواهی کنی فهمیدم عزیزم برای اونایی هم ک توهین کردن یه طرفه ب قاضی رفتن متاسفم واقعا 

در خموشی های من فریاد هاست  
انشالله که بخاطر تغییرات هورمونی هست و شما شخصیتت قشنگ تر ازین حرفا باشه بسلامتی بچتو بدنیا بیاری س ...

دنیا دوروز تو تایپک‌اون خانم ده بار گفتم بسلامت بای من تایمک زدم با دوستاش ریختن سرم بس نمیکنن الانم‌این‌تایپکو زدن سریع منو بد کنن...ولی هیجکس جای من‌نیست شرایط منو نداره پس حق نداره قضاوت کنه میتونست ب ارومی بگه خانم شما اشتباه متوجه شدی من ب طعته گفتم ن ب جدیت همین...ولی خودشو دوستاش پشت سر هم‌پیام میدادن و تایپک‌زدم اومدن اونجا و شروع کردت توهین کردن کارای خودشونو نمیگن چون‌کاربر قریمی هستن و باهم دوستن هوای همو دارن...

من که هیچ توهینی ازش ندیدم بنده خدا دلش شکسته اومده درددل کنه...حرفاشم تناقض نداشت که بگیم دروغ میگه ...

گلم داری اشتباه میزنی😂😂دعوای آخر تاپیکو بخون نه خود تاپیک

فحشای جدید یاد میگیری

توهینی ندیدی؟ 😬😬😂

ب همون اندازه ای ک من مقصرم اونم‌مقصره من‌میسپارم بخدا خدا خودش جواب میده این‌اشکارو ک اینقدر اینا امشب اذیتم کردنو باعص شدن اینقدر عصبی بشم...از همتون‌معذرت میخوام دیگه هم‌نی نی سایت نمیام ...شما خوبید شما همتون توی بهشت جاتونه تا حالا هیجوقت بحث نکردین همین‌خانمی ک تایپک زد تا حالا با کسی بد حرف نزده؟ تا حالا بحث نکرده؟ تا حالا ناراحت نشده از اینکه بد قضاوت بشه؟ مشکلی نیست زمین گرده ی روزی هم شما شرایط زندگیتون بد میشه و طاقت فرسا بعد ببینم  اروم با طرف برخورد میکنید...خوشحالم‌ک‌توی این تایپیک همه مثبت هستن همه تا حالا کار اشتباهی نکردن همه تو زندگیاشون عاقلانه رفتار میکنن اونی ک‌بد بود من‌بودم ...حق باشماست ....باز هم معذرت میخوام از همه خانم های نی نی سایت خدانگهدارتون 

مثل اینکه خودتم از اونایی متاسفم برات ابروی بنده خدارو ببر تا ببینم به کجا میرسی واقعا که ریپلای نکن ...

بنده خدا خودش با حرفاش آبروی خودشو میبره هرکسی خودش احترام و آبروشو میسازه😉😉 در ضمن به شما ربطی نداره منو ریپلای کردی😉

جای چنین حرفا و آدمهایی تو سایت عمومی نیس جاش چاله میدونه از زن بودنم بدم اومد فحشا رو که خوندم

بسلامتتتتت