2777
2789
عنوان

گزارش زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 61 پست
گلم داری اشتباه میزنی😂😂دعوای آخر تاپیکو بخون نه خود تاپیک فحشای جدید یاد میگیری توهینی ندیدی؟ 😬 ...

باش تو خدا تو قاضی القضات تو تاحالا تو زندگیت هیج اشتباهی نکردی تو پاک‌ترین بنده ی خدا اصلا اولین و محبوب ترین بنده ی خدا چی گیرت میاد از اینکه اینقدر هیزم رو اتیشی میدونم دوست اون‌خانم‌هستی یا شایدم‌خودش با یاکانت دیگه ولی اونقدر شهامت داشتم ک‌قسمتی ک‌مقصر بودمو بگم‌ببخشیدو معذرت خواهی کنم‌‌‌..ولی امیدوارم ی روزی تو هم زیر بار قضاوت مردم نری‌‌‌..و یکی مثل خودت سر راهت نیاد...ک‌ خوشحال بشه از بد کردن دیگران و هیزم‌رو اتیش بودن تو جای من نیستی و یک‌درصد از شرایط روحیم‌خبر نداری چطور منو قضاوت میکنی...من ی طرف قضیه هستم اون‌خانم ی طرف قضیه شما چرا اینقدر حرص میزنی؟ اگر رفتار من شمارو ناراحت کرد باشه ببخشید معذرت میخوام اما فقط قسم بخور ک‌تا حالا تو زندگیت اشگ نریختی و دعوا نکردی و دلت نشکسته؟ بس کن چی گیرت میاد از این همه اتیش بیار معرکه بودن 

باش تو خدا تو قاضی القضات تو تاحالا تو زندگیت هیج اشتباهی نکردی تو پاک‌ترین بنده ی خدا اصلا اولین و ...

من نه کاری به شما دارم نه اون خانم

بحث من اینه اینجا حموم زنونه نیس گیسای همو میکشین فحش زشت میدین

چنین کاربرایی باید قطع دسترسی بشن

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوکی من میرم‌از نی نی سایت شما بمونید همه مشکلات گردن منه؟؟ اره شما راست میگی تو فضای مجازی همه دور از شخصیت واقعیشونن وارد زندگی تک تک ادما بشی یک بارو حداقل دعوا کردن و فحش دادنو فحش شنیدن...بترس از روزی ک‌تو هم قضاوت بشی...باز هم‌ از همتون معذرت میخوام دیگه نی نی سایت نمیام شما خوش باشیدو موفق ولی هیچوقت یک‌نفر ب تنهایی مقصر نیست...بای 

از همتون‌معذرت خواهی کردم‌میشه بس کنید لطفا...شرایط خوبی ندارم‌عصبی شدم‌خودتون تو زندگی تا حالا عصبی ...

این تاپیک کاملا کلی بود و منظور شخص خاصی هم نبود و اینجا هم گفتم من یه نفر میذارم پای ناراحتی و افسردگی شما . بالاخره امشب گذشت ولی تصمیم من برای بعد از امشبه . انشالله خدا به همه ارامش بده و نینی رو هم راحت و سالم در اغوش بگیری

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
این تاپیک کاملا کلی بود و منظور شخص خاصی هم نبود و اینجا هم گفتم من یه نفر میذارم پای ناراحتی و افسر ...

بله منظورتون با من بود ک‌لینک تایپک رو گذاشتید ..‌مشکلی نیست خداروشکر هرچی‌گفتم و انجام دادم تاجایی ک‌مقصر بودم‌گردن‌گرفتم و‌معذرت خواهی کردم ولی هیچکس پاک‌نیست همه تو زندگیشون یجایی رو اشتباه رفتن چ اشک ریختن چ اشک ادمایی رو در اوردن...این وسط خیلیا کاسه داغ تر از اش شدن...ولی امیدوارم ی روزی اونا مثل من‌اینجور قضاوت نشن

گلم داری اشتباه میزنی😂😂دعوای آخر تاپیکو بخون نه خود تاپیک فحشای جدید یاد میگیری توهینی ندیدی؟ 😬 ...

آها دیدم...کاملا مشخص بود بد متوجه شده...اون کاربرم با اینکه میدونست اشتباه متوجه شده خیلی تندی کرد...میتونست آروم منظورشو بیان کنه...تا سوءتفاهم حل بشه نه اینکه ادامه پیدا کنه...

بنده خدا خودش با حرفاش آبروی خودشو میبره هرکسی خودش احترام و آبروشو میسازه😉😉 در ضمن به شما ربطی ند ...

فقط میتونم بگم متاسفم برات حیف اسم زن که روتوعه توراست میگی بابا منکه توهین نکردم ولی مشخصه دست به توهینت توپه برو خودتو اول درست کن 

در خموشی های من فریاد هاست  
بله منظورتون با من بود ک‌لینک تایپک رو گذاشتید ..‌مشکلی نیست خداروشکر هرچی‌گفتم و انجام دادم تاجایی ...

من لینک گذاشتم ؟ من اسم بردم ؟ هنوز که داری نفرین میکنی 😑

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
فقط میتونم بگم متاسفم برات حیف اسم زن که روتوعه توراست میگی بابا منکه توهین نکردم ولی مشخصه دست به ت ...

اللهم اشف کل مریض😂😂

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
من نه کاری به شما دارم نه اون خانم بحث من اینه اینجا حموم زنونه نیس گیسای همو میکشین فحش زشت میدین ...

شما تا حالا تو زندگیت اشتباه نکردی؟ اگر اشتباه نکردی اگر دروغ نگفتی تا حالا اگر تا حالا ب هیچ توهینی جواب ندادی حق باشماست...خود شما تا حالا با کسی بحث نکردین؟ من بحث و تمام کردن تایپک‌زدم ک اکانتو پاک کنم برم چی میخواستن اومدن تو اکانتمو کشش اوردن؟ فقط چندتا دوست قدیمی سریع یکیو بد کردن و خودشونو خوب ن من تاجایی مقصر بودم گفتم و معذرت خواهی هم کردم..اونا چی؟ چی‌میخواستن اومدن‌تو تایپک من بعدش؟ اگر‌قصد و نیتشون اذیت کردن نبود...؟ اگر کاری ب اون خانم نداری چرا فقط کارای من ب چشمت اومد؟ هروقت بدون اشتباه و بدون دل شکستن و ناراحت کردن و جواب دادن توهین دیگران زندگی کردی میتونی قضاوتم کنی 

از شنبه شروع کن دقیقا امروز شنبست    

شما رو ریپلای نکردم و دلیلی برای جواب نمیبینم روز خوش

من نه شمارو تاحالا تو سايت ديدم نه اون خانوم رو بعنوان يك شخص بي طرف نظر ميدم ايشون يه پست گذاشتم بر ...

تا جایی ک مقصر من بودم معذرت خواهی کردم‌ ولی اوناهم بعدش ول کن‌نبودن بین ما دو طرف بحث شد اما دیگران‌کاسه داغ تر از اش شدن...من‌میگم‌کارم‌اشتباه بود معذرت میخوام همین‌الان ببین چند بار‌گفتم‌معذرت میخوامو خیلیا ول کن نیستن

بله منظورتون با من بود ک‌لینک تایپک رو گذاشتید ..‌مشکلی نیست خداروشکر هرچی‌گفتم و انجام دادم تاجایی ...

حق داری...خیلیا اشتباه میکنن...اما متأسفانه یاد گرفتیم کسی که اشتباه میکنه مدام بزنیم تو سرش و سرزنشش کنیم...شما کار خوبی کردی عذرخواهی کردی...دیگه دلیلی نمیبینم بیشتر بخوای توضیح بدی...کسی که دیگران رو سرزنش کنه سرزنش میشه...اینو خودم به چشم خودم دیدم...