2777
2789
عنوان

سونوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 19 پست
من سی دی سونو انومالی گرفتم قشنگ مشخصه درسته مثل سه بعدی نیست ولی خوبه

من که نمیدونستم نگفتن چیزی بهم کاش گرفته بودم چهار شنبه هم رفتم 

البته به دونه دیگه سونو دارم تا آخر زایمان اونو دکترم وقتش تعیین میکنه شاید اون و سی دی گرفتم 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
من که نمیدونستم نگفتن چیزی بهم کاش گرفته بودم چهار شنبه هم رفتم  البته به دونه دیگه سونو دارم ...

عزیزم فقط هفته های آخر خوب مشخص نمیشه من دوشنبه سونو بودم به سختی تشخیص داده میشد چون بزرگ شده

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم فقط هفته های آخر خوب مشخص نمیشه من دوشنبه سونو بودم به سختی تشخیص داده میشد چون بزرگ شده

ای بابا حالا دیگه نه عکس نه هیچ ندارم ازش 😢

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

عزیزم من واسه سونو سه بعدی خیلی تحقیق کردم این چیزهایی که داخل اینترنت نوشته اصلا درست نیست خیلی بزرگنمایی کردن و اطلاعات غلط دادن

سونو سه بعدی خیلی خوبه چون از حفره های قلب دقیق بررسی میشه مغز دقیق نشون میده و حتی تعداد انگشتها میتونی ببینی

عزیزم من واسه سونو سه بعدی خیلی تحقیق کردم این چیزهایی که داخل اینترنت نوشته اصلا درست نیست خیلی بزر ...

خودم همین میدونم برای انگشت و قلب

اما دکترم نمیدونم با اینکه تاکید کردم ننوشت 

و خاهرام زن داداشم همه سه بعدی رفتن شکلی هم ندارن 

اما من شرایط مطلق و بدی دارم نمیتونم از خونه بیرون برم سرکلاژ شدم 

فقط با نظر دکترم میرم سونو

حالا آخرین سونو بهش میگم. ببیئم میشه و اگه گفت نه و برای شرایط تو بچه بده دیگه نمیدم 

مرسی گلم