m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 عنوان سونوگرافی 102 بازدید | 19 پست سونو چهار بعدی یا سونو انومالی با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝 1397/12/24 | 18:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 سلام خانمها با تجربه میدونن سونو چهار بعدی یا سه بعدی تا کی میشه انجام داد در بارداری؟به دکترم گفتم سه بعدی مبخام اما انومالی نوشت 26 هفته قبلا سونو انومالی در 16 هفته انجام دادم پارامترهای کدوم بیشتره .؟ با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
9875 عضویت: 1395/05/26 تعداد پست: 18118 آخه چرا ۳بعدی و ۴ بعدی؟برای جنین خوب نیست کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 آخه چرا ۳بعدی و ۴ بعدی؟ برای جنین خوب نیست یکبار که باید انجام داد آخه از چند جهت چک میشه و خیالم راحت میشه و فیلمشم یادگاری می خاستم😢 با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
شیرزنninisite عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 3798 عزیزم سونو دو بعدی همونی که برا ان تی و آنومالی میدن بهترین گزینه هست بیشتر از ۲ جنین زجر میکشه مایع آمنیوتیک داغ میشه و ضربان قلب کوچولو بالا میره دلت میاد ؟! ✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
9875 عضویت: 1395/05/26 تعداد پست: 18118 باید ندارهتو ان تی و انومالی از همه نظر چک میشه، مگر اینکه تو این دوتا مشکلی دیده بشه و دکتر برای اطمینان سه بعدی بخوادمایع دور جنین خیلی گرم میشه و اصلا براش خوب نیست، گناه داره طفلی کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.
شیرزنninisite عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 3798 یکبار که باید انجام داد آخه از چند جهت چک میشه و خیالم راحت میشه و فیلمشم یادگاری می خاستم😢 من اگه فیلم تمام رنگی هم ازش بگیرن حاضر نیستم نوک سوزن زجر بکشه. ✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 عزیزم سونو دو بعدی همونی که برا ان تی و آنومالی میدن بهترین گزینه هست بیشتر از ۲ جنین زجر میکشه مایع ... نه غلط کرده دلم 🤗 با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
الیسا۹۷ عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 2459 اگه دو بعدی مشکل داشته باشه میدن سه بعدی و چهاربعدی اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 آخه خاهرام دارن یکی مال ده سال پیش اون یکی هفت سال پیشمیگم شاید بچم فردا بگه سونو فیلم من کووگرنه ذره آی حاضر نیستم ریسک کنم با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
شیرزنninisite عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 3798 نه غلط کرده دلم 🤗 😊🤗🤗🤗😘😘😘😄 ✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
الیسا۹۷ عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 2459 آخه خاهرام دارن یکی مال ده سال پیش اون یکی هفت سال پیش میگم شاید بچم فردا بگه سونو فیلم من ک ... من سی دی سونو انومالی گرفتم قشنگ مشخصه درسته مثل سه بعدی نیست ولی خوبه اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
شیرزنninisite عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 3798 آخه خاهرام دارن یکی مال ده سال پیش اون یکی هفت سال پیش میگم شاید بچم فردا بگه سونو فیلم من ک ... بعدا نی نیت بزرگ شه و با مضراتش آشنا شه میگه اِاِاِاِاِِِِِِ چطور مامانم دلش اومد زجرمون بده😋 ✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 آخه یه چی دیگه هم هست اتگشتاش و حفره قلبش تو انومالی مشخص نیس میترسم خوب با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 بعدا نی نیت بزرگ شه و با مضراتش آشنا شه میگه اِاِاِاِاِِِِِِ چطور مامانم دلش اومد زجرمون بده😋 هه والا برا خودم نیس دوس دارم همه چی قشنگ بررسی شه سلامتیش تضمین باشه با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝