2777
2789
عنوان

سونوگرافی

102 بازدید | 19 پست

سونو چهار بعدی یا سونو انومالی

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

سلام خانمها با تجربه میدونن سونو چهار بعدی یا سه بعدی تا کی میشه انجام داد در بارداری؟

به دکترم گفتم سه بعدی مبخام اما انومالی نوشت 26 هفته 

قبلا سونو انومالی در 16 هفته انجام دادم 

پارامترهای کدوم بیشتره .؟

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چرا ۳بعدی و ۴ بعدی؟ برای جنین خوب نیست

یکبار که باید انجام داد 

آخه از چند جهت چک میشه و خیالم راحت میشه و فیلمشم یادگاری می خاستم😢

باید نداره

تو ان تی و انومالی از همه نظر چک میشه، مگر اینکه تو این دوتا مشکلی دیده بشه و دکتر برای اطمینان سه بعدی بخواد

مایع دور جنین خیلی گرم میشه و اصلا براش خوب نیست، گناه داره طفلی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
عزیزم سونو دو بعدی همونی که برا ان تی و آنومالی میدن بهترین گزینه هست بیشتر از ۲ جنین زجر میکشه مایع ...

نه غلط کرده دلم 🤗

آخه خاهرام دارن یکی مال ده سال پیش 

اون یکی هفت سال پیش

میگم شاید بچم فردا بگه سونو فیلم من کو

وگرنه ذره آی حاضر نیستم ریسک کنم

آخه خاهرام دارن یکی مال ده سال پیش  اون یکی هفت سال پیش میگم شاید بچم فردا بگه سونو فیلم من ک ...

من سی دی سونو انومالی گرفتم قشنگ مشخصه درسته مثل سه بعدی نیست ولی خوبه

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
آخه خاهرام دارن یکی مال ده سال پیش  اون یکی هفت سال پیش میگم شاید بچم فردا بگه سونو فیلم من ک ...

بعدا نی نیت بزرگ شه و با مضراتش آشنا شه میگه اِاِاِاِاِِِِِِ چطور مامانم دلش اومد زجرمون بده😋

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌

آخه یه چی دیگه هم هست 

اتگشتاش و حفره قلبش تو انومالی مشخص نیس 

میترسم خوب 

بعدا نی نیت بزرگ شه و با مضراتش آشنا شه میگه اِاِاِاِاِِِِِِ چطور مامانم دلش اومد زجرمون بده😋

هه والا برا خودم نیس دوس دارم همه چی قشنگ بررسی شه سلامتیش تضمین باشه