2777
2789
عنوان

دندان یا پزشکی

71 بازدید | 8 پست

عقلم میگه دندان

دلم میگه پزشکی

هر دو تیپ ۱

چی کنم؟ دلیل هم بگین لطفا

ببخشید تاپیک رو قبلا هم زده بودم میخوام نظرات بیشتری بخونم

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
رتبه و ترازت چند میشه

خدا بخواد زیر ۱۰۰

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟😱درصداتو بگو ببینم چند زدی منم کنکوریمروزی چندساعت میخوندی

اجازه بده درصدهام رو نگم منتها میانگین همشون میشه ۷۰

۱۲

منطقه ۳ هستم البته

افرین بهتکدوم دانشگاه میخوای بریبنظرت درصدای مناسب واسه روزانه شیراز چقدره ؟راستی معدلم میگی چند شد

بخدا نمیدونم بین تهران و مشهد موندم خودم بومی مشهدم

فکر میکنم میانگین ۵۰ با یه نهایی معقول

۱۹.۹۶

بخدا نمیدونم بین تهران و مشهد موندم خودم بومی مشهدمفکر میکنم میانگین ۵۰ با یه نهایی معقول۱۹.۹۶

همه رو بیست شدددییی دیگه واهای 🥲

فکر کنم میانگینم همون 50 الی 60 باشه معدلم 19.5 تاثیر یازدهمم 19.8 انشالله که قبولم 🥲

راستیییی مشاورم داشتی

بنظرت کنکور امسال چقدر سخت بود نسبت به سالهای قبل؟ تو که بالا زدی میشه بگی مثلا زیست چنددرصد اوکیه؟ سوالای ابهام دار بنظرت زیاد نداشت ؟

همه رو بیست شدددییی دیگه واهای 🥲فکر کنم میانگینم همون 50 الی 60 باشه معدلم 19.5 تاثیر یازدهمم 19.8 ...

انشاالله عزیزم

بله داشتم

سخت که والا آره سخت بود زیست ۵۰ ب بالا عالیه