2777
2789
عنوان

تاعین جنسیت

348 بازدید | 58 پست

سلام من باردارم ۳ ماهمه ولی هنوز جنسیت بچم معلوم نشده میخوام ب نظر ازتون بپرسم شماهم لطفا از روی تجربیات خودتون نظر بدید

ویارم ترشی همش دهنم برای ترشیجات اب میوفته خیلی هوش ترشی میکنم شکمم خیلی بلنده پهن نیست بلنده با اینکه ۳ ماهمه ولی انگار ۵ ماهم اصلا استفراقم نداشتم فقط یکی دو بار داشتم و اینکه یک بار برلم کله پاچه پاک کردن ما ی رسم داریم حالت سنوگرافی قدیمیاست ک برای منم انجام دادن گفتن پسره و یک بارم ازمایش نمک هم برام انجام دادن بازم پسر بود حالا شما با این حالت من فک میکنید پسره یا دختر

دختر

گوه به دهنت اسی که میایم آدم حسابت میکنیم جوابت رومیدیم عین خوک کثیف حمله میکنی به کسی،طرف خودش فهمیدباکیم،بلانسبت بقیه اسی ها،لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....چرابه مردهامیگیدنر؟!مگه باباهتون ماده هستن؟!زشته بخدا،یه ذره عفت کلام هم خوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالاخوبه کل دعواهای ماخانمهاسربه دست آووردن یکی ازهمین نرهاست🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه تهوعت كمه صد درصد پسره خودت چي دوس داري

والا بخوام حقیقتشو بگم برام فرقی نداره چ دختر چ پسر هرددتا شیرینن ولی از بچگی تا الان ازروم این بوده اولین بچم پسر باشه و دومین بچم دختر اخه خودم داداش بزرگ تر نداشتم و همیشه حسرت یک داداش بزرگ رو دلم بوده دلم میخواد اولین بچم پسر باشه و دومینم دختر

والا بخوام حقیقتشو بگم برام فرقی نداره چ دختر چ پسر هرددتا شیرینن ولی از بچگی تا الان ازروم این بوده ...

عزيزم منم باردارم پنج ماهمه علائم شمارو داشتم ني نيم پسره ايشالا ني نيتون اول سالمه بعد هم پسره

عزيزم منم باردارم پنج ماهمه علائم شمارو داشتم ني نيم پسره ايشالا ني نيتون اول سالمه بعد هم پسره

خیلی ممنونم فقط عزیزم تو سنوگرافی ان تی دادی گفت احتمال داره پسر باشه یا دختر؟؟؟چی بهتون گفت الهی بچتون ب سلامت ب دنیا بیاد