2777
2789
عنوان

کسی هست بیاد

128 بازدید | 16 پست

سلام من امشب و فردا شب میخوام  نماز شب بخونم  کسی هست با من همراه شه و بامن بخوووونه کیا هستن دستور خواندنش تو سرچ کنید و ارامش دهنده و یه عااااالمه اثر داره هم این دنیا هم اون دنیا

M❤️متاهل و متعهدم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سعی کن از رکعت کم شروع کنی و تو ناریکی مطلق بخون تا کانکت بشی.حس خوبیه فکر مکنی یه سایه دورت رو گرفته

متاسفم من مشول شرعی دارم این چند روز وگرنه همراهت بودم

هر چند خودم تو ماه دو با بیشتر سعادت خوندنش رو ندارم

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
امشب با من میخوووونی چون نذره میخوانی یا نه   اگه اراه    که باهم بریم بخونییییی ...

آره عزیز دلم میخونم خودمم خیلی نذر دارم یه بارم قبلا خوندم فقط یه سوال دارم اونجایی که ۳۰۰ بار باید بگی توبه بکی به من گفت میشه به جاش دعا کنی درسته؟؟و اینکه این دو رکعت ها بعد از سلام که تموم میشه دوباره باید نیت کنی بعدیشو شروع کنی؟ 

در ضمن من ساعت ۴ میخوام بخونم😊

آره عزیز دلم میخونم خودمم خیلی نذر دارم یه بارم قبلا خوندم فقط یه سوال دارم اونجایی که ۳۰۰ بار باید ...

اسمارو ک داری میگی اسم محمد مهدی هم بگو ❤برای سلامتیش

مرسی بابت تمام خوبیات اقاییم😍ی صلوات برای حاجتم
آره عزیز دلم میخونم خودمم خیلی نذر دارم یه بارم قبلا خوندم فقط یه سوال دارم اونجایی که ۳۰۰ بار باید ...

ببین    4تا دو رکعت هستش   جمعن  8 رکعت    دو رکعتی ها    مثل نماز صبح اره سلام دادی باز دو رکعت بعدی شو شرو ع کن   در ضمن شفع دو رکعت و وتر هم یک رکعت هسسستش

M❤️متاهل و متعهدم