2777
2789
عنوان

دلتنگ

63 بازدید | 9 پست

هروقت بیش از حد دلتنگ کسی شدین به این فکر کنین که اون آدم

میتونست به یه قهوه دعوتتون کنه، اما نخواست.

میتونست کنارتون باشه، اما نخواست.

میتونست زنگ بزنه و صداتونو بشنوه، اما نزد.

میتونست خودشو زندگیتون پررنگ تر کنه، اما نخواست.

میتونست برای نگه داشتنتون تلاش کنه، اما نخواست

نکرد چون نمیخواست باشین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب این در صورتیه که یار بی وفا داشته باشی.اگر یار وفادار باشه و جور زمانه مانع وصال باشه نمی شه این ...

جور زمانه؟ تنها مرگ به نظرم دو نفر جدا میکنه مگر نه بقیه اش بهانه است

💔

یه جایی از زندگی میرسه که دیگه ناراحت نمیشی، فقط سرد میشی.نه چون بی احساس شدی، نه..فقط خسته میشی از این که هی توضیح بدی چی آزارت داده، چی دلتو شکسته، چی باعث شده از درون جمع بشی.از یه جایی به بعد، آدم فقط ساکت میشه؛و این سکوت، از هر حرفی تلخ تره..🌌

نظرتون اصلا واقع بینانه نیست.

زنجیره ای از لوازم و مقدمات لازمه تا دو نفر به هم برسند.

و همون محبت و خیرخواهی حقیقی حکم می کنه وقتی می بینی یا رسیدن شدنی نیست یا بابت رسیدن لطمه و خسارت بزرگی به یکی از طرفین یا خانواده اش وارد می شه، کنار بکشی.

نه جانم لزوما اینطور نیست ، روابط انسانی پیچیده تر از این حرفاست متاسفانه

مــاه میـتابد و انــگار "تویی" میخنــدی (دوستان این کاربری مال بنده بوده ولی چند دوست نزدیکم از این کاربری استفاده میکردن و تاپیک میزدن و شخص من تا به حال تاپیکی نزدم ، الان کاربری دست خودمه و از سال ۱۴۰۵ به بعد اگر تاپیکی دیدید متعلق به من هست)

آفرین

دلتنگی فقط برای کسی که فوت کرده ...... وگرنه وقتی کنارت نیست یعنی نخواسته که باشه همین تامام

💚اللهم العجل الولیک الفرج 💚