2777
2789
عنوان

پستونك

210 بازدید | 14 پست

مامانا با چه ترفندي ب بچه هاتون پستونك دادين و از چ زماني راحت پستونكو ميخوري الان دخترم يه ماهش پستونكو ميخوره اما به زور موقعي ك ميخاد بخابه چند ماهگي راحت ميخوره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ازبس دخترم شیرمیخورد3ساعت وصل بودفقطم بالامیاورددکترگف بده بهش یشب گرف  بعدنمیگرف شیرمیدوشم روش ک شیری بشه بعده شیردادن ک سیره میدمش ک بخابه

خدایا بخاطر همه چی شکر

من از همون دنیا اومدنش دادم الان11 ماهشه در میاره میندازه

اصلا قبولش نمیکنه 

دوتا زنجیرم  شکونده که پستونکه گم شد دیگه پیدا نشه😁😁

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من که اصلا براش نخریدم و نمی خرم.  نمیخوام عادتش بدم.

منم دقيقا موقع بارداري مثل تو ميگفتم اما پستونك خيلي خوبه وقتي نق ميزنه بزار دهنش ساكت ش صبحا بده بخوره ب كارت برس واقعا خيلي خوبه 

منم میدم ولی نمیخوره وقتی میخوره آروم میشه و راحت رو گهوارش خودش میخوابه،ولی زیاد نمیخوره هر راهی رو امتحان کردم هروقت خودش خواست دو دقیقه میخوره بعد میزنه بیرون

💖 پسرام همه دنیای منن💖