2777
2789
عنوان

بی بی چک 💖🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5725 بازدید | 246 پست
چند دقیقه بعد منفی شد؟؟  دوباره میرفتی چکش میکردمنم اون موقع ها ک زود بود بی بی میزاشتم بعد یه ...

این برای ۳ ..۴ روز پیشه

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
چند دقیقه بعد منفی شد؟؟  دوباره میرفتی چکش میکردمنم اون موقع ها ک زود بود بی بی میزاشتم بعد یه ...

اگه بیشتر از نیم ساعت بگذره که میگن معتبر نیست دیگه

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم مثبته با توجه به اینکه میگی قبلی هاله داشته

پست بعدی عکس چند روز پیش گذاشتم ببین هاله رو میبینی

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

میگن... ولی من ک باردار بودم برا من نشون داد

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

نه خودم بارداری اولم که سقط شد بعد ۵ ساعت هاله انداخت و مثبت بود... 

این برای ۳ ..۴ روز پیشه

من میبینمش

گلم اون یکی ها رو کی گذاشتی؟؟؟

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

عزیزم این هاله داره.کیست که نداری؟

نه عزیزم ... خداروشکر مشکلی ندارم ... عکس اولی چی ممکنه کاذب یا خراب باسه

نه خودم بارداری اولم که سقط شد بعد ۵ ساعت هاله انداخت و مثبت بود... 

چه حالب....ولی به دلم افتاده مثبته

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
من میبینمش گلم اون یکی ها رو کی گذاشتی؟؟؟

امروز صبح اولی ساعت ۹ صبح اونجوری شد ... دومی ساعت ۱۱ و نیم بود فک کنم چایم خوردم منفی شد

نه عزیزم ... خداروشکر مشکلی ندارم ... عکس اولی چی ممکنه کاذب یا خراب باسه

من تاحالا اینجوی کج ندیدم عزیزم نمیدونم اما کاری نداره ک بدو برو یه از بده یساعتم جوابشو میدن یا دوتا دیگه بی بی بزن.

من تاحالا اینجوی کج ندیدم عزیزم نمیدونم اما کاری نداره ک بدو برو یه از بده یساعتم جوابشو میدن یا دوت ...

من چند بار تو سایت دیدم الان هرچی نگا میکنم پیدا نمیشن ... شوهرم میگه چند روز دیگه صبر کن بعد برو آز که نگن مشکوکه و این حرفا ... بی بیم دیگه ندارم ... دعام کن دوست خوبم