2777
2789
عنوان

بی بی چک 💖🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5702 بازدید | 246 پست
این جنین آخرین شانس بارداری من بود. چون شوهرم کلا باروری خودشو از دست داده.  اینم جنین فریز بو ...

خدا براتون حفظش کنه عزیزم ... یادم نبود بارداری دومم شیاف پروژسترون برام نوشت ولی نموند برام... ۱۰ تا برام نوشت خودم سرخود تا یه ماه استفاده کردم 

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا براتون حفظش کنه عزیزم ... یادم نبود بارداری دومم شیاف پروژسترون برام نوشت ولی نموند برام... ۱۰ ت ...

من آمپول میزدم. 

هر روز  خیلی اذیت شدم. اما شاید اگه نمیزدم بارداری ختم میشد. 

تا یه مدت طولانی پشتم کبود بود و ورم کرده. 

بعدم که ویارم خیلی سخت بود. هنوز به وزن اولیه هم نرسیدم. 

ان شاءالله زوده زود باردار میشی طبیعی و بی دردسر و بی ویار. 

یادش بخیر پارسال تو این شبا فکرشم نمیکردم امسال تو این حال باشم. 

با جواب کردن دکترا امیدمو فقط دادم به خدا. یعنی از وسیله ها هم دل بریدم. خدا هم چند کار رو به دلم انداخت. انگار یکی هولم میداد. 

بعد یه هو به فکرم رسید بریم انتقال جنین. بی کیفیت بودن اما باز انگار یکی داشت از پشت هدایتمون میکرد. 

آخرشم شد همین که الان می بینی.

من آمپول میزدم.  هر روز  خیلی اذیت شدم. اما شاید اگه نمیزدم بارداری ختم میشد.  تا ی ...

خداروشکر برات خیلی خوشحالم همش لطف خدا بوده ... ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی و بسلامت گل پسرت رو بغل بگیری ❤❤💖💖

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
خداروشکر برات خیلی خوشحالم همش لطف خدا بوده ... ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی و بسلامت گل پسرت ...

دقیقا لطف خدا بوده. 

سلامت باشی عزیزم. 

الهی که خیلی زود مامان بشی و یه نی نی ناز بیاد بغلت. 😍😍😍😍😍

دقیقا لطف خدا بوده.  سلامت باشی عزیزم.  الهی که خیلی زود مامان بشی و یه نی نی ناز بیاد ب ...

ممنون دوست خوبم ... الهی آمین 😍😍❤❤😘😘🤩🤩