2777
2789
عنوان

بی بی چک 💖🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5725 بازدید | 246 پست
اره مدیکور هر دو ... اونم خواستم ضایعم کنه

عزیزم

بی بی چک خیلی بده

فقط استرس هست

انشاءالله هر چی زودتر به بارداری خوب و راحت داشته باشی و نی نی سالم بیاد بغلت

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
عزیزم بی بی چک خیلی بده فقط استرس هست انشاءالله هر چی زودتر به بارداری خوب و راحت داشته باشی و نی ...

ممنون مرضیه جون ... الهی آمین ... ان شاءالله توم بسلامت نی نیت رو بغل بگیری

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب نظرم مثبته ...

چند روز از موعدت میگذره؟؟

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

فردا موعدمه عزیزم

عزیزم  دوباره گذاشتی؟؟؟

منفی شده یا مثبت؟؟

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

عزیزم  دوباره گذاشتی؟؟؟ منفی شده یا مثبت؟؟

با ادرار سومم گذاشتم منفی شد ... اینم منفیه دیگه ؟؟؟

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
ممنون گلم ... خطش چی

امضات اشکمو درآورد.. اینم بهش اضافه کن که اگه همه مادرا نه ماه انتظارو تجربه میکنن...ما چندسااال به اضافه 9ماه انتظارو تجربه میکنیم

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
امضات اشکمو درآورد.. اینم بهش اضافه کن که اگه همه مادرا نه ماه انتظارو تجربه میکنن...ما چندسااال به ...

ببخش گلم ناراحتت کردم .. ان شاءالله خدا دامن همه ما منتظرا رو بزودی سبز کنه😍😍

با ادرار سومم گذاشتم منفی شد ... اینم منفیه دیگه ؟؟؟

چند دقیقه بعد منفی شد؟؟  دوباره میرفتی چکش میکردمنم اون موقع ها ک زود بود بی بی میزاشتم بعد یه ساعت و نیم ساعت هاله مینداخت و مثبت میشد آز دادم منفی شد چون زود بود... دوباره ۴روز بعد آز دادم مثبت شد

میگن حتما تو ادرار چیزی هست ک بی بی چک نشون میده

برو الان بی بی هاتو نگاه کن ببین دوخطه نشده؟؟

ببخش گلم ناراحتت کردم .. ان شاءالله خدا دامن همه ما منتظرا رو بزودی سبز کنه😍😍

اولیتم مثبت شد؟؟؟

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
چند دقیقه بعد منفی شد؟؟  دوباره میرفتی چکش میکردمنم اون موقع ها ک زود بود بی بی میزاشتم بعد یه ...

نه عزیزم نگا کردم اولی همونطوری مونده ولی منفیه کلا منفیه ... فقط چند روز پیش تست زدم بعد دو ساعت هاله کمرنگ انداخت الان عکسشو میفرستم ببین میبینی

اولیتم مثبت شد؟؟؟

اولیه اون شکلی شد که فرستادم خط تی کج شده ولی دومی منفی

نمیدونم چرا یه حسی میگه بارداری...😉 حسم خیلی قویه😉

خدا کنهههه لواشک جون ... ممنون😍😍

اولیه اون شکلی شد که فرستادم خط تی کج شده ولی دومی منفی

به نظرم مثبته با توجه به اینکه میگی قبلی هاله داشته

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم