2777
2789
عنوان

سرکتاب

248 بازدید | 45 پست

بچها آیا کسایی که با تاس سرکتاب از آینده میگن درست میگن از اینده؟اخه من ی نفرو دوست دارم مادرم پیش ی نفر رفته بود گفته بود اینا به هم نمیرسن ستارشون جفت نیست ،شایدم خواستگاری بیاد اما پسر دهن بینه و جدا میشن از هم...

خیلی ناراحتم حتی مادرشم منو دیده فقط مشکلش غریبه بودنمونه که تا الان یه جورایی فک کنم کنار اومده،

برای رسیدن منو عشقم میشه ی دعای کوچولو همین الان بکنی؟🥰🥰

وا چه مذخرفاتی والا مامانه منم یبار رفت گفتن ستارشون بهم نمیخوره جدا میشن الان زندگیه عالی ای دارم اونا فقط پول میگیرن چرته و مذخرف

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش چرتهههههه اصلا سراغ اینجور آدما نرید!اشتباهه محظه فقط زندگیتونو بیخودو بی جهت بهم میریزن

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
وا چه مذخرفاتی والا مامانه منم یبار رفت گفتن ستارشون بهم نمیخوره جدا میشن الان زندگیه عالی ای دارم ا ...

ینی چرته؟

ینی چرته؟

بخدا چرته!عقل به هممون داده خدا !گفته خودتون فکر کنید وتصمیم بگیرید!بعد میرید سراغه این رمالا؟من مامانمو انقدر دعوا کردم!

عه یعنی بی خیال حرفش شم یه چن ماهه درگیرم

دقیقا منم تا ی مشکل بینمون پیش میاد میگم نکنه حرف مرده راست در بیاد،دوس پسرم میگ تو زندگیتو با این خرافات می‌خوایی پیش ببری 

عه یعنی بی خیال حرفش شم یه چن ماهه درگیرم

آره بابا چرا خودتو درگیر یه مشت حرف بی ربط و چرت میکنی؟فقط کاری که عقلت میگه درسته رو انجام بده!

دقیقا منم تا ی مشکل بینمون پیش میاد میگم نکنه حرف مرده راست در بیاد،دوس پسرم میگ تو زندگیتو با این خ ...

راست میگه عقلتو بکار بنداز ببین چی درسته!

دقیقا منم تا ی مشکل بینمون پیش میاد میگم نکنه حرف مرده راست در بیاد،دوس پسرم میگ تو زندگیتو با این خ ...

اره منم میگم ای دل غافل گفتا ....ولی بی خیال ...من ک اصن نگفتم بهش