2777
2789
عنوان

سرکتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 45 پست
آره بابا چرا خودتو درگیر یه مشت حرف بی ربط و چرت میکنی؟فقط کاری که عقلت میگه درسته رو انجام بده!

ممنونم واقعا ایجوری اروم میشم میبینم یکی ک همچین حرفی بهش زده شده زندگی ارومی داره 

من خیلی دوس دارم باهاش ازدواج کنم چون از نظر موقعیت کاری و زندگی اوکیه،خانواده داره،دعا کنید بخدا بهش برسم همیشه ب یادم میایید براتون کلی از خدا سلامتی خوشبختی می‌خوام،چون من امروز اولین روزمه عضو شدم و بیشتر هم بخاطر این موضوع بود ...

برای رسیدن منو عشقم میشه ی دعای کوچولو همین الان بکنی؟🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم واقعا ایجوری اروم میشم میبینم یکی ک همچین حرفی بهش زده شده زندگی ارومی داره 

فدات عزیزم خواهش میکنم اصلا درگیر نه فالگیر نه سرکتابی نه بخت گشایی نمیدونم هزارتا کوفت دیگه نکن اینارو تو فامیلمون داشتیم تهشم به هیچ جا نرسیدن فقط فهمیدیم دختره خودش هی میگه نه چون یه نفر رو میخواد

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
اره منم میگم ای دل غافل گفتا ....ولی بی خیال ...من ک اصن نگفتم بهش

اولین  روزی که مامانم رفت و اومد گفت یارو اینو گفت،منم سری بهش ز زدم گفتم بیا ببینمت ،بعد بنده خدا از سر کار پیچید اومد داستانو بهش گفتم گفت غلط کردی سره ی حرف آدم دیوانه بخوایی ب هم بزنی ،

من خیلی دوس دارم باهاش ازدواج کنم چون از نظر موقعیت کاری و زندگی اوکیه،خانواده داره،دعا کنید بخدا به ...

عزیزم خواهش میکنم خیلللی لطف میکنی درحقم دعا کنی تازه حاصل عشقمونم یه پسر نانازه  انشاا... که به عشقت برسی واقعااااا زندگیه با عشق یه چیز دیگست

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
اولین  روزی که مامانم رفت و اومد گفت یارو اینو گفت،منم سری بهش ز زدم گفتم بیا ببینمت ،بعد بنده ...

اخی چ دوست داره کاش عشق منم ایجوری دوسم داشت من پایبندم همه جوره ولی بهم فکر نمیکنه ب نظرم

قربونت مرسی خواهری دلم اشوب بود با حرفات اروم شد

عزیزمممی انشاا... همیشه تو زندگیت موفق باشی گلم  

حتما گلم منو فراموش نکنیا

ایشالا به هم برسید و تا آخر عمرتون کنار هم خوب خوش زندگی کنید،من دعام برای همه میگیره،اما خودم ن😄

عزیزم خواهش میکنم خیلللی لطف میکنی درحقم دعا کنی تازه حاصل عشقمونم یه پسر نانازه   انشاا... که ...

عاقبت بخیری پسرتو ببینی😘

اخی چ دوست داره کاش عشق منم ایجوری دوسم داشت من پایبندم همه جوره ولی بهم فکر نمیکنه ب نظرم

چرا؟