2777
2789
عنوان

سرکتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 45 پست
فدات بشم پسر نانازتم ماچ کن ایشالا خوشبختیتون پایدار و گل پسرتون سلامت باشه😘😍

عزیزمی مرسی گلم وهمچنین شما عاقبت بخیر بشید و خوشبخت  

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من اصلا ب دعا اعتقاد ندارم،چون دعا فقد ی زمان کوتاه جواب میده ،بعدش همون اشو همون کاسه،نباید گرفتارش شد،

ما کلی برای فروش خونمون دعا گرفتیم نشد ک نشد،اخر سر امسال ب فروش رفت،هر چیزی زمان خودش اتفاق میفته،

برای رسیدن منو عشقم میشه ی دعای کوچولو همین الان بکنی؟🥰🥰
دلم نیومد بپرسم چ نوعی ولی داغون شدم ادم با خداییه اینطوری نیس نمیدونم خاهر کار هرشبم اینه ک از خودم ...

ولی ب نظر منم نباید ب این حرفا اعتنا کنیم،واقعا آینده هر لحظه در حال تعقیره 

من خودمو سپردم دست خدا کلی نذر برداشتم ایقد دوست داشتم عیدی باهم باشیم 

دوست داشتی داستانتو خلاصه ای تعریف کن

دوست داشتی داستانتو خلاصه ای تعریف کن

دو سالیه با همیم عاشقیمیا چ ریسکا ک نکردیم چ شبا ک برا هم اشک نریختیم همو دیدیم زیاد تو حرم اشنا شدیم همه چی عالی بود تا اینک تابستون امسال یکم رفتارش سرد بود ولی ب زور پرسیدم چی شده گف سرطان دارم یعنی مردماااا ولی خیلی امید دادم بهش میگف نمیخام وابسته شی اذیت میشی الانم جوابمو نمیده گیجم و درگیر رفتم همون حرم گفتم یا امام رضا همینجا دیدمش تو شاهد بودی تو رو قسمت میدم مارو بهم برسون

دو سالیه با همیم عاشقیمیا چ ریسکا ک نکردیم چ شبا ک برا هم اشک نریختیم همو دیدیم زیاد تو حرم اشنا شدی ...

چند سالشه؟کارش چیه؟

دانشجو 20

اووووووو سرکارت گذاشته خواهر😄پسرا تو این سن خیلی مسخره بازی در میارن،بهترین کار می‌دونی چیه بهش ی مدت کم توجه باش پیام نده خودش پیام میده☺قول میدم

اووووووو سرکارت گذاشته خواهر😄پسرا تو این سن خیلی مسخره بازی در میارن،بهترین کار می‌دونی چیه بهش ی م ...

اجی این کلا میفرقه چون مذهب متفاوته هم رسماشون اینا بیست رفتن خونه بخت😂😂😂ای جون راهکار حتما 👌👌👌👌امیدوارم موندگار باشه