2777
2789
عنوان

نقاره میزنند مریضی شفا گرفت 😢😭

643 بازدید | 39 پست

https://www.instagram.com/p/Bu8irdFhg1N/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1un9koq5olwmt

.

#نقاره_شفا .

.

نقاره می زنند مریضی شفا گرفت...

.

.

🔶ساعتی قبل

🔷به پاس لطف و عنایت حضرت امام علی بن موسی الرضا علیه السلام به یکی از زائرین؛

و شفا یافتن و بهبودی کامل آن عزیز؛

نقاره های حرم مطهر رضوی نواخته شد.

.

#کرامات_رضوی

.

.

#امام_رضا

#الامام_الرضا

#امام_مهربانی_ها

#نقاره #نقاره_خانه

#حرم_مطهر_امام_رضا_علیه_السلام

#صفحه_رسمی_حرم_مطهر_رضوی_علیه_السلام‍ 

↩↩↩مثل خودمان باشیم ↪↪↪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها،،،ختم کوتاهی دارم ،،،یه هفته ای،،،کسی نمیخواد?

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

السلام علیک یاامام رضایاامام رئوف

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
بچه ها،،،ختم کوتاهی دارم ،،،یه هفته ای،،،کسی نمیخواد?

چیه عزیزم؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

ةخی...اشکم ریخت....صداشوروشکمم گذاشتم واسه تودلیم...دعاکنیدخوب رشدکنه...

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

خواهرم الان تو حرمِ، خوشبحالش😟

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت