2777
2789
عنوان

نقاره میزنند مریضی شفا گرفت 😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رو شکر.انشاالله همه ی مریض ها شفا پیدا کنند.خصوصا بیماری های خاص و خاص تر بچه هایی که مریضی های سخت مثل سرطان دارن😢😢😢😢

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
فقط به لطف وعنایت امام رضا پس خدا چیکاره است 

خداوند همه کاره است که به خاطر آبروی امام رضا مریضی رو شفا داده.بله به لطف و عنایت امام رضا شفا گرفته.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
چیه عزیزم؟

از همین سایت گرفتم،،،،از آیت الله نخودکیه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
فقط به لطف وعنایت امام رضا پس خدا چیکاره است 

منظور،به واسطه امام رضا، اونا معصومن، ما گناهکار، بواسطه پاکدامنیشون اونا رو میاریم وسط که جواب رد نشنویم

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

از همین سایت گرفتم،،،،از آیت الله نخودکیه

من میخونم.کی باید شروع کرد؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
چی ؟

اگه میخوای انجام بدی،،،از امروزه،،،،بهم بگو

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

قربون اقا امام رضا برم دلم تنگ حرمش شد اشکام سرازیر شد .یاامام رضا خودت مواظب بچه هام باش صحیح و سالم باشن یسالگی بیارمشون خدمتت با باباشون

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘