دخترم تازه سه سالش تموم شده و وارد چهارسال شده خیلی دختر ارومی بودولی الان تقریبا یک ماهه همش سرچیزای خیلی خیلی الکی یه ساعت گریه میکنه هرکاریم میکنیم اروم نمیشه واقعا درموندمون کرده اکثرا هم پیش باباش این طوری میکنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بچه من ۳ ماه دیگه ۳سالش تموم میشه از خیلی وقته شروع کرده به لجبازی شوهرم قبلا میگفت حق نداری بهش چیزی بگی هر چی خواست بده بهش الان میگه بیا ببرش تو. اتاق😂😂
وقتی خودم تنها باشم بهش محل نمیدم ۵ دقیقه بعد. ساکت میشه
پسر منم همينه،،، اول اينكه بشدت وابسته شده به باباش كه قبلا اينطور نبود، بعدم لجبازي بيش از حدش، طوريكه اگه چيزي بخواد و فوري داده نشه، همونطور ايستاده خودشو پرت ميكنه رو زمين
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.