2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه سه ساله دارید

234 بازدید | 22 پست

دخترم تازه سه سالش تموم شده و وارد چهارسال شده خیلی دختر ارومی بودولی الان تقریبا یک ماهه همش سرچیزای خیلی خیلی الکی یه ساعت گریه میکنه هرکاریم میکنیم اروم نمیشه واقعا درموندمون کرده اکثرا هم پیش باباش این طوری میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوزم پسر من سه سالش نشده .دوسال و ده ماهشه ولی خیلی نق نقو شده از دوسال و نیمگی بد شده رفتارش

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
پدربزرگ من میگفتن بچه سه ساله خودخواه ترین بچه ست. یکی دوسال بگذره خوب میشه.

اوف راس میگه .لامصبا مجاب نمیشن اصن 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

ازصبح تاشب بامنه تنهایی اصلا خیلی دختر خوبیه فقط وقتی باباش میاد سرکوچک ترین چیز دعوا داره هی به باباش میگم یکم بی محلی کن تاتموم کنه اونم دلش نمیاد هی جوابش رومیده تا اروم بشه اینم بدتر گریه میکنه

بچه من ۳ ماه دیگه ۳سالش تموم میشه از خیلی وقته شروع کرده به لجبازی شوهرم قبلا میگفت حق نداری بهش چیزی بگی هر چی خواست بده بهش الان میگه بیا ببرش تو. اتاق😂😂

وقتی خودم تنها باشم بهش محل نمیدم ۵ دقیقه بعد. ساکت میشه

پسر منم همينه،،، اول اينكه بشدت وابسته شده به باباش كه قبلا اينطور نبود، بعدم لجبازي بيش از حدش، طوريكه اگه چيزي بخواد و فوري داده نشه، همونطور ايستاده خودشو پرت ميكنه رو زمين

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

پسر منم خیلی خوبه اخلاقش .. همینکه باباش میاد لوس بازی ‌‌‌‌ و نق و نوق و اینو میخوام اونو میخوام ‌‌‌ ...یعنی این باباها عامل مخرب تربیتن 😤😤

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄