2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه سه ساله دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 22 پست

عزیزم رفتارش اقتضای سنشه

همون طور که خودت گفتی باید بی اعتنا باشی به گریه ش

با پدرش صحبت کن و توضیح بده که چه قدر مهمه که رفتار درست و منطقی رو انجام بده نه رفتار احساسی

بی اعتنای کامل یعنی حتی زیر چشمی هم نگاه نکنی و هر کاری که متوجه شه حواستون بهش هست رو انجام ندید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم رفتارش اقتضای سنشه همون طور که خودت گفتی باید بی اعتنا باشی به گریه ش با پدرش صحبت کن و توضی ...

وای هزار بارگفتم خونمون اصلا جای پدر ومادر عوضی شده هرچه قدر من منطقیم اونم احساسیه

پسر منم همينه،،، اول اينكه بشدت وابسته شده به باباش كه قبلا اينطور نبود، بعدم لجبازي بيش از حدش، طور ...

عزیزم حتی به این کارش که خودشو پرت میکنه پایین هم کوچکترین واکنشی نشون ندید ،اون فقط میخواد توجه شما رو جلب کنه،احتمالا دفعه اولی که خودشو پرت کرده شما ترسیدید و واکنش نشون دادید واسه همین هر دفعه همین کار رو میکنه

وای هزار بارگفتم خونمون اصلا جای پدر ومادر عوضی شده هرچه قدر من منطقیم اونم احساسیه

نه عزیزم شما احساساتت خیلی هم از پدرش قوی تره ولی دوستی خاله خرسه ندارید،فقط پدرش چون همیشه باهاش نیس این رفتار رو نشون میده 

تا پدرش درست نشه نمیشه بچه رو درست کرد

نه عزیزم شما احساساتت خیلی هم از پدرش قوی تره ولی دوستی خاله خرسه ندارید،فقط پدرش چون همیشه باهاش نی ...

اره به خدا بیشترازهمه به فکرشم الان دوماهه دیگه نی نی دوممونم به دنیامیاد ازاول به فکر این بودم تاضربه ای نخوره و راحت کناربیاد ولی همسرم فک میکنه من سخت گیرم

عزیزم حتی به این کارش که خودشو پرت میکنه پایین هم کوچکترین واکنشی نشون ندید ،اون فقط میخواد توجه شما ...

نه اتفاقا ، چون تجربه اولم نيست و اين بچه آخرمه ، دقيقا سر قبليا هم تمام اين مراحل رو از سر گذروندم،،، فقط اينكه اين پسرم فوق العاده لجبازتر از اون دوتاست

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
2790
2778
2791
2779
2792