2821
2789

عزیزم نود مثبته. فقط ۴۸ ساعت بعد تکرار کن اگر دو برابر و بیشتر باشه نرماله. من روز ۲۹ سیکل ۲۲ بود روز ۳۱ شد ۱۰۵ که توی ۴۸ ساعت ۲ برابرم شده بود شنبه هم رفتم قلبش تشکیل شده بود

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم نود مثبته. فقط ۴۸ ساعت بعد تکرار کن اگر دو برابر و بیشتر باشه نرماله. من روز ۲۹ سیکل ۲۲ بود رو ...

خداکنه مثبت باشه،خسته شدم بخداااا،

اخه قبلا هم یه بار اینطوری شده بود که بتام پنجاه بود گفتن دوروز دیگه بیاتکرارکنیم که وقتی رفتم بتام اومده بودپایین شده بود نوزده،اخرشم پری شدم،میترسم باز اونجوری شه

پریودام همیشه نامنظمه اصلا نمیتونم بگم موعدم کیه،چون هیچوقت قابل پیش بینی نیس

پس ۴۸ ساعت دیگه تکرار کن

بارداری

فقط بخاطر اینکه مطمئن شی همچی نورماله

درست زمانی که ناامید میشوی 
بارداری عزیزم مبارک باشه..احتمالا لقاحت دیر تشکیل شده ۴۸ ساعت بعد تکرارش کن اگر بالا رفته دیگ خیالت ...

ممنونم عزیزم بابت دلگرمیت،توکل میکنم بخدا ان شالله همینطور بشه که شما میگی

خداکنه مثبت باشه،خسته شدم بخداااا، اخه قبلا هم یه بار اینطوری شده بود که بتام پنجاه بود گفتن دوروز ...

واسه همین میگن ۴۸ ساعت بعد باید تکرار بشه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
ممنونم عزیزم بابت دلگرمیت،توکل میکنم بخدا ان شالله همینطور بشه که شما میگی

فدات عزیزم انشالله که مثبته من همین ک بتای ۷۴رو دیدم کلی جیغ و داد و هوار کردم دلم قرص بود توام توکل کن ب خدا انشالله خدا عیدیتو زودتر داده

🧡
فدات عزیزم انشالله که مثبته من همین ک بتای ۷۴رو دیدم کلی جیغ و داد و هوار کردم دلم قرص بود توام توکل ...

قربونت برم مبارکت باشه ان شالله بهکه سلامتی نی نی تو به دنیا بیاری،برای منم دعا کن عزیزم😘😘