2777
2789
عنوان

دلتنگ عشقمم

| مشاهده متن کامل بحث + 2562 بازدید | 44 پست
ان شاالله در پناه حق باشه.زود زودم زنگ میزنه بهت.

اره دو روز اول زنگ زد بعد شب دومین روز سیم کارتم سوخت الان سه روزه حرف نزدیم خفه میشم ناراحتیم برا اینه فکر بد میکنه فکر میکنه ولش کردم اه اه

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔

الان ک تعریف کردم بازم گریم گرفت....

چه روزای بدی بود ..خدایاشکرت ک تموم شد و عشقم سالم برگشت وبهم رسیدیم شکرت...

اخه عشق من تو منطقه مرزی بود..اون زمان هم نیرو میفرستادن برا جنگ باداعش ک خداروشکرررر خدمتش تموم شد

هیشکی. نمیدونه من چی کشیدم فکرنکنم حتی مادرش ک خالمه هم اندازه من سختی کشیده باشه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان ک تعریف کردم بازم گریم گرفت.... چه روزای بدی بود ..خدایاشکرت ک تموم شد و عشقم سالم برگشت وبهم ...

عشق منم مرز افتاده دارم میمیرم 😭😭😭

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔
کاشکی بعد این همه سختی منم بهش برسم  خوشبخالتون خوشحال شدم براتون  امیدوارم همیشه باهم ب ...

نگران نباش درکت میکنم میفهممت...

منم این روزا رو گذروندم

تموم میشه بالاخره

سخته ولی میگذره

ایشالا ک توهم میرسی بهش

نگران نباش درکت میکنم میفهممت... منم این روزا رو گذروندم تموم میشه بالاخره سخته ولی میگذره ایشال ...

کاشکی کاشکی بسلامتی بگذره 

ایشالا

ممنونم گلم

نگران نباش توکلت بخدا باشه بسپارش بخدا

تنها امیدمه 😭

عزیییزم ..درکت میکنم نامزد من دقیقا ۱ دی رفت ... تا یک هفته ازش بی خبر بودم بعد از یک هفته هر روز بهم زنگ میزد از پادگان افتاده بود عجب شیر تبریز ‌... مرخصی هم یک بار ۳ روز اومد ....

اموزشیش ک تموم شد رفت برای یگان تا دو هفته ازش بی خبر بودم داشتم دق میکردم بعد از دو هفته بهم زنگ زد و گقت امکانات پادگانشون خیلی داغونه ...

نگان نباش زنگ میزنه ب محض اینکه بتونه

♡ بالاخره یه روز به رویاهام میرسم♡
آخی😍😍 یاد خاطراتم افتادم😭😭 ان شاالله به زودی زنگ بزنه😘

ممنونم خواهر ایشالا خیلی دلتنگشم

عزیییزم ..درکت میکنم نامزد من دقیقا ۱ دی رفت ... تا یک هفته ازش بی خبر بودم بعد از یک هفته هر روز به ...

ن اخه شمارم سوخت اونم الان زنگ میزنه میگه خاموشه نگران شده الان فک میکنه ولش کزدم الان چون من نمیدونم کدوم گرهان و گردان هستش نمیتونم حرف بزنم ولی هرروز زنگ میزنم پادگان میگم پیدا کنید اونا هم میگن باید اسم گردان و گرهانشو بدید

کجا خدمت میکنه خب شما هم میتونین برین پیشش وقت ملاقات بگیرین راحته من واسه داداشم همیشه میرفتم 

کرمانشاه 

837 کیلومتر ازم دوره 

چجوری برم