2777
2789
عنوان

دلتنگ عشقمم

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 44 پست
ن فك نميكنه عمد بوده چون قبلش حرف زديد

گف اخه 8 به بعد زنگ میزنم منم ک خاموش بودم 

😫😔

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔
اره میدونم منم بدجور بخاطر اینکه فک میکنه ولش کردم ن شماره خونمونو نمیدونست ک

عه☹️من خودم شماره خاندانمو داره 😂

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم خودش گوشیشو نبرده پادگان؟

سلام نه نبرده اخه تازه اموزش رفته

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔
ولي هررر جور شده ي خبر از خودت بهش برسون دق ميكنه با اون شرايط

اره من از دیروز درگیر شماره پادگانم دوباره زنگ میزنم پادگان بگم چی شد پس

اره خیلی  خیلی بد میگذره چون خبر نداره از من  و منتظر موندن سخت تره  کاش میتونستم ...

منم۱۶سالم بود....اون روزا رو یادم انداختی

عشقم رفت سربازی....سخت ترین روزای زندگیمون ..

حسش توصیفی نیست..

ولی عشق من ی روز درمیون بهم زنگ میزد...خداااا میدونه چ حاااالی داشتم

انتظار قبل زنگ زدن...بعد حرف زدن هم دلتنگی کشنده...

یبار ی سه روزی زنگ نزد..شماره پادگانو داشتم زنگ زدم اسمشو گفتم گفتم بگید همین الان زنگ بزنه دارم دیوونه میشم گف نسبتت چیه گفتم دخترخالشم( واقعا دخترخالشم)

گفت چشم حتما میگم ابجی

نیم ساعت بعدش زنگ زد گف چندروزه سرش خیلی شلوغ بوده پولم نداشته زنگ بزنه الهی بمیرم..

یبار هم اومد مرخصی..زیاد موند

خیلی وابسته شدم

وقتی رفت تو راه فقط وفقط تماس و اس 

وقتی رسید اونجا جلو پادگانش ک لباساشو عوض کرد اونقدررررر گریه کردمو بلندبلند هق زدم ک میگف همین الان برمیگردم

دوستش گوشیو ازش گرفت و بهم دلداری داد گف این دیوونه داره لباساشو عوض میکنه بیاذ توروخدا اینجوری نکن...یکم ارومش کردمو رف پادگانش و من موندم و ی دنیا درد دلتنگی...

هی

چه روزایی بود..

الانم۱۹سالمه و خداروشکر ک ب همه زندگیم رسیدم و اون روزای سخت تموم شد

۴فروردینم عروسیمونه

اونایی که تازه میرن سربازی بهشون اجازه نمیدن به این زودیا زنگ بزنه مگه اینکه شانسش بگیره و کجا بیوفت ...

نه نه اون روز اول ک میرفتن تو راه دزدکی با گوشی یکی از بچه ها زنگ زد بعد فرداش دوباره زنگ زد ساعت 5:30 بعد گف 8 به بعد دوباره زنگ میزنم سیم کارتمم از اون ر,وز سوخت با امروز میشه سه روز ک خبر نداریم از هم ولی من از فردای اون روز در به در دنبال تعمیر گوشی و پست بانک بودم بعدش از دیروز درگیر شماره پادگانش بودم و میخوام دیگه امروز حرف بزنم باهاش

عه☹️من خودم شماره خاندانمو داره 😂

خیلی بد شد برام

منو شوهرم كه يه قاره از هم دوريم و هر شيش هفت ماه همديگرو ميبينيم چي بگيم پس؟

😫😢

منم۱۶سالم بود....اون روزا رو یادم انداختی عشقم رفت سربازی....سخت ترین روزای زندگیمون .. حسش توص ...

کاشکی بعد این همه سختی منم بهش برسم 

خوشبخالتون خوشحال شدم براتون 

امیدوارم همیشه باهم باشید 

پیشاپیش هم مبارکه عروسیت گلم

برا منم دعا کن 😫