2777
2789
عنوان

دلتنگ عشقمم

2543 بازدید | 44 پست

خیلی دلتنگشم 😞

عشقم رفته سربازی ٥ روزه 

837km ازم دوره 😔

و بدترش اینه سیم کارتم سوخت سه روز پیش 

سه روزه باهاش حرف نزدم الان نگرانه ک چرا نمیتونه تماس بگیره من از دیروز دنبال شماره پادگانش بودم ک بلاخره پیدا کردم ولی یه اقایی ک جواب داد گف باید شماره گردان و گرهانشو بگید منم گفتم ک نمیدونم تازه اومده اونجا ازم پرسید شما چیش هستید گفتم خواهرشم گف کارتون واجبه گفتم اره خیلی ما میخواییم بریم مسافرت شمارمم سوخته شماره جدید خریدم باید بگم شماره جدیدمو تازشم مرخصی میان یا ن خونه باشیم یا ن اقاعه برگشت گف اره احتمال داره بخاطر عید بیان مرخصی گف من پیداش میکنم اسمشو خواست گفتم اسم پدر بعد شماره ای ک میخوایین باهاتون تماس بگیره اونم دادم و از صب منتظرم زنگ بزنه 

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درخواست دوباره سيمكارت نميتوني كني؟

اون سیم کارت اسم من نبود اسم یکی بود از اشناها منم چون جواب رد دادم بهش و قطع رابطه ایم الان رفته جلوشو بسته 

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔
الان فكررميكنه شوهر كردي😂😂

نه نگو اینجوری من منتظر اونم 

کاش اینجوری فکر نکنه

اون سیم کارت اسم من نبود اسم یکی بود از اشناها منم چون جواب رد دادم بهش و قطع رابطه ایم الان رفته جل ...

واي چ بد موقعه سوخت

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
عزیزممممم😢😢 خیلی سخته چندسالته؟

اره خیلی 

خیلی بد میگذره چون خبر نداره از من 

و منتظر موندن سخت تره 

کاش میتونستم حرف بزنم بهش بگم سیم کارتو 

امروز زنگ بزنه

18

نه نگو اینجوری من منتظر اونم  کاش اینجوری فکر نکنه

ن بابا شوخي ميكنم

ياد ي جك افتادم ميگفت قبلا طرف حن سال ميرفت سربازي و جنگ يارو منتظر ميموند

الان نميشه رفت ماست خريد تا ميري مياي ميبيني پريده

الان فقط شديدا نگرانته 

شماره خونتونو حفظ نيس؟

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
واي چ بد موقعه سوخت

اره بخدا قبلش ساعت 5:30 حرف زدیم بعد گف ساعت 8 خاموشی میزنن من بهت زنگ میزنم منم گفتم باشه 

الان فک میکنه عمدی گوشیمو خاموش کردمم😫

اره بخدا قبلش ساعت 5:30 حرف زدیم بعد گف ساعت 8 خاموشی میزنن من بهت زنگ میزنم منم گفتم باشه  ال ...

ن فك نميكنه عمد بوده چون قبلش حرف زديد

ن بابا شوخي ميكنم ياد ي جك افتادم ميگفت قبلا طرف حن سال ميرفت سربازي و جنگ يارو منتظر ميموند الان ...

اره میدونم منم بدجور بخاطر اینکه فک میکنه ولش کردم

ن شماره خونمونو نمیدونست ک

اونایی که تازه میرن سربازی بهشون اجازه نمیدن به این زودیا زنگ بزنه مگه اینکه شانسش بگیره و کجا بیوفته

گاهی تا دو هفته اجازه تماس ندارن

بیخودی منتظر نباش بلاخره زنگ میزنه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ