2777
2789
عنوان

نیم ست

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 22 پست
استیل برند ژوپینگ بخر خیلی عالیه اصلا رنگش نمیره من الان دقیق یک ساله نیم ستش رو دارم  همیشه اس ...

مشهدکسی جای خوب سراغ نداره پارسال اززیست خاورگرفتم ولی اونجاگرونه

خدایا بخاطر همه چی شکر
بچه ها حالا که حرفش هست یه سوال ! من گوش دخترم رو هفته پیش سوراخ کردم پنج سالشه به بدل هم حساسیت ن ...

برا بچه عیب نداره طلا باشه ولی یه کم خطرناکه. بنظرم یا هیچی نذارید یا یه چیزی که حالت بچگونه و کارتونی داره اگر هست بخرید. چون دزدا فرق طلا و بدل و نقره و این چیزا رو هم متوجه نمیشند. میدزدند!

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشهدکسی جای خوب سراغ نداره پارسال اززیست خاورگرفتم ولی اونجاگرونه

من تهران هستم شانسم دم خونمون یه مغازه هست این مارک رو داره  مغازه خیلی انچنانیم نیستا 

حالا میخای تو مشهد هرجا بدلی فروشی هست بپرس شاید این مارک رو داشته باشن

من تهران هستم شانسم دم خونمون یه مغازه هست این مارک رو داره  مغازه خیلی انچنانیم نیستا  ح ...

خودم8سال پیش یه گوشواره البته سفیداستیل اززاهدان خریدم همه فک میکنن طلاسفیده همچین کاری میخام فقط ازجهت حفظ ابرو

تازه میخام قبل اومدن خاهرم بگیرم بدم شوهرم دیشب بوش میامدهی میگف براماهگرددخترم ک میشه شب عیدمیخام مادوبخرموالوبل ک اونم بده من مثلامن ذوق مرگ شدمودیگ اصلایا دم شه حلقه طلاموبردارم برم شهرستلن

خدایا بخاطر همه چی شکر
این تلگ رام نمایندگی ژوپینگ تو تهران میدان رسالت هست حالا میخوای ازاین طریق ازشون بپرس نمایندگی مشهد ...

ممنون عزیزم حتماخیلی لطف کردی 

خیلی بده ادم یجایی مجبورشه بخاطرترس ازابرو ونگاههای بقبه کاریوانجام بده ک خودش دوس نداره

خدایا بخاطر همه چی شکر
ممنون عزیزم حتماخیلی لطف کردی  خیلی بده ادم یجایی مجبورشه بخاطرترس ازابرو ونگاههای بقبه کاریوا ...

خواهش میکنم

درست میگی موافقم هر چقدرم بخوای نسبت به بقیه بی تفاوت باشی و اهمیت ندی به حرفشون بازم نمیشه